Ut på nye eventyr…

Categories Blogg

Oppholdet på Beitostølen ble avsluttet slik det startet, hele gjengen gikk ut for å finne seg en matbit. Men nettopp det skulle vise seg og bli lettere sagt en gjort, og plutselig angret jeg på at jeg ikke hadde tvunget forslaget mitt gjennom tidligere på dagen.

 

Det kryr nemlig med folk her, og i tillegg var det lørdag. Så jeg skjønte ganske tidlig i går at det ville bli vanskelig å få plass, derfor ymtet jeg frempå at det kunne være lurt og reservere bord.
Men det er ikke alltid like lett å få gjennomslag for sine forslag, spesielt ikke når man ikke kan rope ut.

 

Det første stedet vi sjekket var den restauranten vi spiste på når vi ankom Beitostølen, og ved første øyekast så det veldig lovende ut. Været hadde nemlig klarnet opp igjen, så vi tenkte vi kunne sitte ute og nyte kveldssolen. Men i det vi satte oss ned kom kelneren ut, siden værmeldingen hadde meldt regn hadde de stengt uteserveringen.

 

Inne var det smekkfullt, det var ikke særlig fristende i disse tider. Så vi gikk slukøret der i fra, og jeg må innrømme at jeg syns det var litt rart at de ikke benyttet uteområdet når været var så bra som det var. De kunne jo bare slå opp de svære parasollene hvis det ble regn.
Ikke hadde vi mer hell de andre stedene heller, det var fullstendig kaos overalt.

 

Så på vei tilbake til hotellet gikk vi innom den første restauranten igjen, gubben ville prøve og prate med de igjen for å se om de kunne gjøre et unntak.Men de sto på sitt, og inne var det fremdeles fullt. Så igjen gikk vi slukøret ut døren, men vi hadde knapt kommet fem meter før kelneren kom løpende etter oss. De hadde fått et ledig bord, så nå kunne vi endelig få oss en matbit.

 

Til tross for litt kaos i går kveld så ble det til slutt en god avslutning på oppholdet her, vi har hatt noen fine dager sammen med mine foreldre.
Idag var det bare å pakke bagen og dra videre, nye eventyr ligger der ute og venter på oss. Det blir heldigvis ikke så langt å kjøre i dag, Gardemoen er nemlig neste stopp. Det blir nok en rolig dag på oss i dag, kanskje det blir en tur på flymuseumet. Vi tar ting litt på sparket denne sommeren, og jeg nyter hvert sekund…

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *