To års ventetid er over…

Categories Blogg

I to år har vi ventet på denne dagen, for nå er det to år siden vi begynte på det store uteprosjektet med å utbedre hagen og lage ny veranda. Det har vært litt av et prosjekt, spesielt med tanke på at gubben var alene. Jeg må innrømme at jeg tenkte gubben hadde tatt seg vann over hodet når han begynte på dette prosjektet, men til tross for mange utfordringer sto gubben på og ga seg aldri.

Alt sto ferdig i fjor høst, det eneste vi manglet var et rekkverk på verandaen. Når vi begynte på uteprosjektet for to år siden begynte vi også oppsparing til rekkverk, for det var ikke hvilket som helst rekkverk vi ville ha. Denne gangen skulle vi ha glassrekkverk på verandaen, og siden vi visste det ville bli kostbart fant vi ut at det var best å starte sparingen med en gang.

Vi prøvde å innhente tilbud i fjor høst fra ulike firmaer, men de få tilbudene vi fikk var langt over budsjettet vårt. Det var først når vi var på boligmessa i år at vi kom over et tilbud som vi ikke kunne takke nei til, og det beste var at monteringen var inkludert i prisen. Det var en lettelse for gubben, for det siste han ville var å montere det selv.

Nå er det tre uker siden vi bestilte og i går var ventetiden endelig over, to års ventetid nærmet seg slutten. To mann var alt som skulle til, og jaggu var de effektive. Selv om de ikke begynte før kl 13.00 i går så tok det bare noen timer før de var ferdig. Gubben fikk seg litt av en overraskelse når han kom hjem i går, for da sto rekkverket ferdig.

Endelig kan vi sette et punktum for prosjektet som har vært i to år, og det beste av alt er at sola også kom i dag. Så nå gjenstår det bare å få hagemøblene på plass så vi kan nyte vår nye veranda, jeg bare håper vi får fint vær denne helgen så jeg kan være ute. Det hadde vært fantastisk når gubben reiser bort, at jeg kan nyte litt sol mens gubben er i Spania…

14 kommentarer

14 thoughts on “To års ventetid er over…

  1. Så lekkert da! Nå kan dere avertere slik at dyktig grafitti-ungdom kan komme å pynte muren!! Hils masse til gubben (ps. tåler han å være i Spania?) 🐰

  2. WOW!! SÅ lekkert! En ønskedrøm av en veranda er det gubben din har laget. Håper på godt vær til helgen sånn at du får innviet den, det er vell fortjent.

  3. Det ble kjempefint!Virkelig lekkert!Skulle hatt nytt ,vi og,får først begynne å overtale min kjære,han er sånn som skal gjøre alt selv!Gratulerer med nytt flott rekkverk!

  4. Er ikke såglad i glass jeg, for det er så mange fugler som slår seg i hjel i møte med disse. Men lekkert ble det! 😊
    Gleder meg til å se dere henge opp de flotte perlefigurene 💕

  5. Wow! Se så fint det har blitt da! Glass-rekkverk er bare så lekkert. Mannen din har gjort en mega-jobb – og nå er det gjort. Veldig flott!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *