Når gubben skal på tur…

Categories Blogg

Mannfolk er rare i blant, og da sikter jeg selvfølgelig til gubben. Selv etter 15 år sliter jeg med å bli klok på den fyren, for en mer ubestemmelig type skal du lete lenge etter. Akkurat denne hendelsen begynte for et halvt år siden, da fikk gubben en invitasjon fra jobben om å være med på en firmareise.

Det viste seg at firmaet hvor gubben jobber inviterte alle med seg til Spania, og det var ikke hver dag slike invitasjoner dukket opp i innboksen til gubben. Helt siden den gang har gubben mast om den turen, og vi har gjort alt vi kan for at han kan dra på den turen. For selvfølgelig skulle gubben dra, er det en som fortjener å komme seg bort litt så er det han.

Så nå har vi i flere måneder prøvd å få alt på plass her hjemme, assistentene har blitt drillet opp og ned i mente, og vi har økt bemanningen for å dekke opp dagene gubben skal være borte. Det er nå til helgen gubben skal reise bort, og det merkes for å si det sånn. For nå når alt er klart har tonen til gubben fått en annen lyd, og det skjedde etter at gubben hadde lest programmet for helgen.

“WHITE PARTY, Æ ska pokker meg ikke på noe White party”, gaulte gubben ut i går kveld, for han hadde jo ikke noen hvite klær! Etter det gikk det slag i slag, gubben fant stadig noe nytt som satte han ut. Stressnivået til gubben nådde stadig nye høyder etter hvert som han leste, og i takt med stressnivået økte også glosene i styrke.

“Æ må jo opp midt på svarteste natta for å rekke det forbaska flyet, og hvordan i svarte skal Æ komme mæ te flyplassen” freste gubben, men det var først når gubben sjekket værmeldingen for landet han skulle til at det virkelig rablet for gubben! 28 GRADER” ropte gubben ut av full hals, skriket til gubben kunne høres over hele nabolaget.

Så nå gjenstår det å se om gubben overlever helgeturen til Spania, skal vi tro gubben så er han på vei til skjærsilden. “Æ kommer til å ende opp som en sylfide i den varmen der, Æ trur Æ må forhøye livsforsikringen” visket gubben mens han la seg ned i sofaen for å få pusten tilbake. En etterlengtet frihelg utviklet seg plutselig til et mareritt for en stakkars finnmarking, og det aller verste i følge gubben selv er at han må lære seg tegnspråk for å klare å kommunisere, for engelsk har gubben aldri lært seg…

6 kommentarer

6 thoughts on “Når gubben skal på tur…

  1. Bare å ta en sikkert velfortjent tur.Blir forhåpentligvis en uforglemmelig helg.Nyt det.God tur😊

  2. Det må være et eventyr å være gift med denne mannen.Ikke en kjedelig dag.
    Tenk å kunne vært flue på veggen en dag😊

  3. Trøst ham med at kollegaene hjelper ham ned språket 🤗
    Og han HAAAR godt av å komme seg bort litt! 💕

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *