Sjalusien lever enda…

Categories Blogg

“Nei pappa , du kan ikke ligge der.”

Man skulle tro at søsken sjalusien hadde forlatt dette huset for lengst , men idag fikk jeg beviset på at sjalusien lever fortsatt i beste velgående. Men nå er det ikke sjalusi mellom søsknene som er problemet lenger , nei nå er det mors oppmerksomhet som det kappes om. To små sto ved sengekanten min i morges , en med pels og en uten.
Far hadde nemlig krøpet opp i senga til mor , og det ble ikke særlig godt mottatt hos to små.

Den ene bjeffet og knurret etter mor sine velsmakende tær , og den andre var i full gang med å gi far noen velvalgte ord. “Nå tar du mamma opp pappa , hun skal jo leke med meg.” 
En frisørtime ble faktisk redningen på en opphetet morgen , far innså til slutt at han ikke hadde tid til å dra seg lenger. Idag skulle en liten gutt under saksa , det hadde nemlig mor bestemt. Men før jeg fikk bestille time så måtte jeg love en ting , jeg måtte gå med på at en liten gutt skulle få svart hår. “Ja for det har jo Darth Vader mamma , så jeg vil også ha svart hår.”

Nå må jeg innrømme at jeg lovte en liten gutt svart hår før jeg hadde sjekket med frisøren om hun hadde svart hårspray på lur , så når far og sønn dro så satt mor hjemme og krysset fingrene. Heldigvis hadde jeg hellet på min side idag , selvfølgelig hadde vår favoritt frisør svart hårspray.

Det var en meget fornøyd liten gutt som kom hjem i dag , med svart hår hoppet han i en Darth Vader drakt. Men denne gangen måtte leken vike for et uventet arbeid , for når nabobarna plutselig sto på døren så var planen allerede lagt . Nå skulle resten av kong vinter bort , med hakke og kost for de ut døren her. Det er tydeligvis ikke bare vi voksne som lengter etter våren , men i motsetning til oss voksne så prøvde barna og ta afære.

Et lite arbeidsmøte må til før start , hvem gjør hva?

En liten tass sto igjen og pep når tre små forsvant ut døren , han ville jo også ut. Så da var det ingen vei utenom , gubben måtte bare kle på seg og ta med en vilter tass ut. Uteområdet rett ved siden av oss er gull verdt , der kunne en vilter liten tass springe fritt. Det gikk så fort at gubben fikk problemer å henge med , noe som ble godt synlig når gubben prøvde å filme en liten turbo.

Jeg vet ikke hvem som er størst , ballen leder nok litt enda.

Nå sitter jeg her omringet av fire viltre små , gubben står på kjøkkenet og lager mat. Jeg sitter enda og venter på at han skal gi etter for gruppepresset , men enn så lenge ligger en rosa t skjorte urørt på spisebordet. For å beholde husfreden så lar jeg det bero til i morgen , men i morgen er det alle kluter av i forsøket på å få et rosa arbeidstøy på en gubbe…

2 kommentarer

2 thoughts on “Sjalusien lever enda…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *