Plutselig ble det kaos…

Categories Blogg

Jeg tror verken jeg eller gubben har sovet noe særlig i natt, jeg kunne nesten høre hvordan han lå og dirret av forbannelse i etasjen over meg.
Normalt sett pleier gubben å la vekkerklokken slumre både en og tre ganger før han står opp, men idag spratt han opp av senga som en aspirant klar for et nytt oppdrag.
Han hadde bare et mål for øyet idag, kommunen skulle nå få høre det fra en finnmarking.

Min helt!!

Hjemme satt jeg og ventet spent på livstegn, for når gubben først fyrer seg opp så kan alt skje.
Litt over klokken 11 hørte jeg telefonen min begynte å vibrere på bordet, og når hele telefonen vibrerte så mye at den falt ned på gulvet så skjønte jeg at det var gubben i andre enden.
Jeg har aldri hørt han så stresset før som han var i dag, han pratet på både inn og utpust. Men når han ba meg om å sende bilde av kvitteringen på brevet til forvaltningen begynte jeg plutselig å lure, puslebitene falt plutselig på plass.

For det varselet jeg fikk fra kommunen kom fra noe som heter vurderingskontoret, jeg hadde aldri hørt om denne etaten før men trodde dette var en uavhengig etat som forvaltningen henvendte seg til i saker som dette.
Naiv som jeg er trodde jeg at dette vurderingskontoret hadde andre saksbehandlere som tok saken videre på bakgrunn av de saker forvaltningen sendte over.
Men når gubben ringte til vurderingskontoret i dag ble både jeg og han en smule forvirret.

Uten barna hadde jeg ikke orket…

 

Han ringte nemlig resepsjonen til dette vurderingskontoret, og fikk opplyst at en saksbehandler ville ringe han tilbake.
Men det var når saksbehandleren ringte han opp igjen at vi skjønte at dette vurderingskontoret var bare et skalkeskjul for det egentlige navnet på hvilken etat dette egentlig dreier seg om. For hvem tror dere ringte gubben opp igjen?? Jo det var saksbehandleren vår i Forvaltningen!!

Så det som jeg trodde var en annen etat var egentlig forvaltningen, det var ingen nye saksbehandlere som skulle gå over saken min på ny.
Hva er egentlig vitsen med å klage når det er den samme saksbehandleren som har tatt en beslutning på våres vegne som også skal gå igjennom tilsvaret mitt?
Og hvorfor kamuflerer de det under et annet navn dersom det er den samme etaten som skal behandle vår klage?? Jeg håper inderlig at jeg tar feil, men dersom det er slik de opererer så skjønner jeg godt hvorfor det er så vanskelig å komme gjennom med sine synspunkter.

Ull klærne er funnet frem igjen

En ting er ihvertfall sikkert,  og det er at saksbehandleren vår i Forvaltningen var temmelig stresset idag. Dette var alvorlig ifølge henne, så at de har tabbet seg ut er det ingen tvil om. Hva som skjer videre aner jeg ikke, men jeg håper virkelig de har respekt nok til å forkaste dette vedtaket til tilsvaret mitt er blitt lest, det er det minste vi kan forvente…

 

5 kommentarer

5 thoughts on “Plutselig ble det kaos…

  1. Jeg har vært mye i systemet i mitt liv, men så mye klokere på det blir jeg egentlig aldri… jeg liker beskrivelsene av gubben din. Når ting er som de har blitt så tror jeg du har tatt noen veldig riktige valg i forkant 💜

  2. Det vedtaket må de reversere, det er jo de som har rotet det til og må rette opp . Dette er “mat” for media spør du meg,skikkelig tabbe. Det må jo sies at det må være en merkelig post rutine i kommunen. Jeg vil tro de har en eller annen form for enten intern eller innleid ekstern som har med posten å gjøre og da er det ofte en som har en fullmakt til å hente ut pakker og rek. brev. Jobber selv i ett stort firma og slik er det hos oss og vi er delvis privat/offentlig .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *