Livet slutter aldri å overraske…

Categories Blogg

Jeg sto opp til et nydelig vinter vær i dag, himmelen var blå så langt øyet kunne se og solstrålene fikk den hvite snøen til å glitre. Det var rene påskestemningen ute, og synet av det fine været vekket lengselen i meg. Jeg hadde så lyst til å løpe ut i gangen og ta på meg vinter skoene, og hadde jeg kunnet så hadde jeg vært på fjellet i dag.

Det er det jeg syns er mest frustrerende med denne sykdommen, at jeg ikke kan gå ut når jeg selv vil. Det kribler i kroppen min hver gang det er fint vær ute, og det jeg savner mest er å kunne bruke kroppen min. Det er nesten så jeg kan høre fjellet bak huset rope på meg, det samme fjellet jeg en gang kalte mitt.

I dag sjekket jeg også Spleisen igjen, jeg har faktisk ikke sjekket den på noen dager. Jeg fikk hakeslepp når jeg så hvor mye som hadde kommet inn, og det bare på noen dager! Sist jeg sjekket var det 20 000, men i dag var det kommet inn dobbelt så mye.  Jeg ble målløs der jeg satt, og brått ble lengselen jeg hadde noen sekunder før erstattet av en takknemlighet så stor.

Jeg kan ikke få takket dere nok, dere er helt fantastiske. Nok en gang overøser dere oss med nestekjærlighet, og det betyr så enormt mye for oss alle. Jeg er så glad for at jeg turte å starte denne bloggen for fem år siden, for takket være dere lesere har jeg fått noen fantastiske opplevelser.

Jeg vet ikke hvordan livet mitt ville sett ut dersom jeg ikke hadde startet denne bloggen, det er slettes ikke sikkert at jeg hadde vært i live. For jeg har hatt så mye motgang de siste årene, og de kampene hadde aldri blitt belyst hvis jeg ikke hadde hatt denne bloggen og dere. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger dere har kommet oss til unnsetning, og det er jeg så takknemlig for.

Så nå sitter jeg her med et stort smil rundt munnen, og det kan jeg takke dere for.
Livet har vært alt annet enn lett de siste åtte årene, men det som virkelig har hjulpet på er at jeg har kunnet dele alle tanker med dere. Så igjen må jeg bare si tusen takk, dette betyr så mye for oss alle…

https://www.spleis.no/project/360789

2 kommentarer

2 thoughts on “Livet slutter aldri å overraske…

  1. Jeg har gitt litt, og skal gi litt til 💕 Håper dere får inn så mye at dere kan ta en sommertur, i år. Og påsketur neste år 💕
    Oppfordrer alle som leser bloggen din til å gi noen kroner.
    Og utfordrer dine bloggkolleger til å “reklamere” for spleisen din 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *