La magien begynne…

Categories Blogg

Adventstiden er her og det er nå magien virkelig begynner. Jeg elsker førjulstiden, og spesielt med en liten gutt i huset. Førjulstiden med små barn i huset er spesiell, selv de små ting blir magiske. Jeg føler meg veldig heldig som enda et år får oppleve førjulstiden små magiske øyeblikk, og hvert år gjør jeg alt jeg kan for å skape mange av de.

Men er det en jeg har erfart så er det at det ikke skal så mye til for å glede en liten gutt, ja selv de tingene som er en selvfølge for meg å gjøre når det nærmer seg jul blir til stor glede for en liten gutt. Det får jeg en påminnelse om hvert år, og i år var intet unntak.

“Ååå så fint du har pyntet mamma” sier han hver gang jeg begynner å pynte til jul, og hver gang jeg finner frem noe nytt legger han merke til det. Takket være mine trofaste nisser så blir huset pyntet hvert år, uten dem hadde det blitt vanskelig. Det er spesielt en som er glad for at jeg fortsatt klarer å organisere pynting av hus, og det er gubben. “Jeg er glad du fortsatt er her” utbrøt han på mandag når han kom hjem og så at jeg hadde begynt å pynte huset.

Jeg elsker denne tiden på året, og etter jeg ble syk har førjulstiden blitt ekstra viktig for meg. For det er på denne tiden de uforglemmelige øyeblikkene står i kø, og den følelsen av at alt kan skje er det som er så spesielt med den tiden vi er inne i nå. Lyden av trippende små barneføtter i dag tidlig ga meg et smil rundt munnen, for jeg visste at det var en spent liten gutt som gikk og la seg i går.

For en stund siden kom jeg over noe som passet perfekt i kalenderen første dag, en magisk julekule som lyser opp når du blåser på den. Akkurat som i juleserien Snøfall som vises på NRK, jeg bare måtte kjøpe den til en liten gutt. Jeg har alltid hatt en tradisjon med gavekalender til en liten gutt, men i år fikk jeg hjelp fra uventet hold. En leser meldte seg frivillig til å lage en kalender til en liten gutt, og jeg ble rørt til tårer av denne personens gavmildhet.

Se film av julekulen her.

Takket være henne har en liten gutt fått en fantastisk flott julekalender som han kan bruke i årevis, jeg ble målløs over kreativiteten. Det er den fineste julekalenderen jeg noensinne har sett, og jeg føler meg veldig heldig som har så mange fine lesere. Gleden i øynene på min lille gutt når han åpnet pakken og fikk se kalenderen som nissehjelperen hadde laget gjorde meg varm om hjertet, jeg kunne se hvor mye dette betydde for han.

En ninja figur til en taekwondo mester, snakk om kreativitet…

 

“Tuuusen takk mamma” ropte han når han så hva pakken inneholdt. “Du må hilse nissehjelperen og si at jeg har fått verdens fineste julekalender”, hele han ut strålte glede. Desember kunne ikke fått en bedre start, en julekalender og en julekule skapte magi i dag. En stor takk til Elfi som frivillig tok på seg dette oppdraget i en travel tid, du gjorde dagen i dag perfekt…

Som om ikke kalenderen var nok så fulgte det med 24 pakker også, jeg har ikke ord, tusen takk Elfi, du er bare fantastisk 😍
2 kommentarer

2 thoughts on “La magien begynne…

  1. For en flott gest💖 Må være fra en som setter stor pris på deg og det du skriver. Så utrolig kjekt å se gleden i øynene på en liten gutt.Det er noe eget med barn og jul 🎄

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *