Julen kom tidlig i år

Categories Blogg

Det har virkelig vært en rolig Kristi Himmelfartsdag, selv om dagen egentlig startet litt kaotisk. For i går kveld fikk vi en telefon, og da viste det seg at vi hadde gått glipp av en invitasjon. En liten gutt hadde nemlig blitt invitert i bursdag, men siden invitasjonen var blitt sendt til min telefon så hadde ikke vi fått det med oss.

Vi er dessverre ikke flinke nok til å sjekke telefonen min, de fleste vet at jeg ikke kan bruke den lenger. Jeg håper det nye programmet som de holder på å lage til den nye datamaskinen kan bidra til at jeg kan styre den selv, men per nå er det andre som må sjekke for meg. Heldigvis ringte de i går, siden de ikke hadde fått svar fra oss så ville de forsikre seg om at vi hadde fått invitasjonen.

Det ble vi veldig glad for, og heldigvis ringte de akkurat i tide før butikken stengte. Så da var det bare for gubben og løpe på dør, for vi måtte jo kjøpe bursdagsgave! Bursdagen skulle begynne allerede klokken 10.30 i dag, og siden feiringen skulle foregå i byen så var det bare å komme seg opp i dag.
Men det var bare et problem, gubben måtte komme seg opp.

Gubben er nemlig blitt veldig glad i den slumreknappen på telefonen sin, ja hadde det ikke vært for kjerringa så hadde han kommet for sent på jobb hver eneste dag. Jeg blir nemlig vekket to ganger på morgenkvisten, først klokken 06.30 når nattevakten kommer for å ta av meg bipap masken og klokken 09.00 når hjemmesykepleien kommer. Akkurat det tror jeg gubben skal prise seg lykkelig for, jeg tror jeg har ringt og vekket han på Messenger hver dag den siste tiden.

En som alltid er full av energi...

I dag var intet unntak selv om klokken var stilt inn på 09.00, gubben er tydeligvis sliten for tiden. Så når jeg ringte og vekket han i dag hadde han egentlig ikke trengt å svare, glosene fra etasjen over var svar nok.
Dermed ble det en hektisk start på denne helligdagen, heldigvis roet det seg utover dagen.

Ikke er det vær til å gjøre noe heller, jeg hadde jo egentlig håpet på godt vær så vi kunne fått gjort noe utendørs. Men slik ble det dessverre ikke, så da måtte vi finne på noe annet. Derfor ble det bestemt at idag skulle vi kose oss, dermed ble det julemiddag i dag. En svær ribbe ble tatt opp av frysen i går, en perfekt middag på en helligdag som denne. Og etter det herremåltidet gikk det som det måtte gå, ja selv bikkja er nå gått ned for telling…

1 kommentar

1 thought on “Julen kom tidlig i år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *