Jeg elsker gjenbruk…

Categories Blogg

En skolegutt sover fremdeles inne hos meg, og ifølge han selv har han flyttet ned for godt. Jeg kan ikke annet enn å smile når jeg ser han ligger der, hver kveld sovner jeg til lyden av en beroligende pust som kommer fra en liten kropp.
Men det beste er  den fine praten vi får hver morgen, en perfekt start på dagen for oss begge. I går oppgraderte vi sengeplassen hans med en tykkere madrass, så nå kan han ligge inne hos meg så lenge han vil.

I dag var det bare å komme seg opp, det var igjen tid for å ta seg en dusj.
Det som jeg før elsket å gjøre er nå blitt til en pest og plage, hver gang jeg sitter og fryser i dusjen lengter jeg tilbake til den tiden da jeg selv kunne stå under det varme vannet så lenge jeg ville. Men nå er dusjingen bare blitt til en nødvendighet, en nødvendighet som jeg hater.
Selv med ulltøy og to tepper etterpå tok det lang tid før jeg fikk varmen i meg igjen, klokken ble faktisk 16 når jeg følte meg varm nok til å fjerne et teppe.

Det første jeg gjorde i dag når jeg sto opp var å gå på nettet, Finn.no er blitt mitt nye skatteparadis. Andres skrot kan fort bli mine skatter, spesielt kategorien gis bort er spennende.
Jeg har lenge vært på jakt etter et lite bord som jeg kan ha i gangen, og nettopp det fant jeg idag. Og når jeg så at det var gratis så nølte jeg ikke, assistenten ble sendt rett ut for å hente det. Jeg elsker gjenbruk, hadde jeg vært frisk så hadde jeg sikkert kjørt rundt med henger for å hente andre sitt skrot.

Jeg tror gubben er glad for at jeg ikke har den muligheten lenger, for det er en viss fare for at han hadde blitt nødt til å ta del i arbeidet med å få gjenstandene til å skinne igjen.
Bordet som jeg fant i dag trengte jeg heldigvis ikke gjøre noe med, og jeg tror det blir fint i gangen når jeg blir med prosjektet mitt.
Nå gleder jeg meg til i morgen, for da begynner nemlig arbeidet med å få alt ferdig.

Det har blitt raspeballer til middag i to dager nå, jeg var nemlig så heldig at jeg fikk med meg litt hjem etter middagen hos mine foreldre.
En liten boks bare til meg, og idag spiste jeg siste rest. Jeg kunne sikkert spist raspeballer resten av uken også, det er jo bare såååå godt.
Men i helgen blir det igjen hjortekjøtt, vi har nemlig en del igjen enda.

Ja det glemte jeg nesten, jeg sendte jo mail til Byrådslederens kontor igår.
Skrev hvor oppgitt vi var over den ventetiden vi ble forespeilet, en måned var altfor lenge for oss.
Så nå har møtet blitt flyttet frem til den 18 Oktober, ventetiden er blitt kortet ned 11 dager. I morgen skal jeg ønske Oktober velkommen, som i fjor så blir dette en spennende måned…

6 kommentarer

6 thoughts on “Jeg elsker gjenbruk…

    1. Ja nå ble ventetiden litt kortere, og det er jeg glad for. Tror det blir fint med det bordet når alt er ferdig her, utrolig hva folk kaster idag.

  1. Så fint bord til gangen og spennende med forandring 🤩🌼Mye fint på Finn.no 🌼 Supert at møtet ble flyttet da, lykke til 👍

    1. Følte jeg gjorde et aldri så lite kupp med det bordet ja, kanskje det blir min nye hobby fremover? Ja vi er veldig glad for at ventetiden til møtet ble kortet ned, det trengte vi😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *