Gratulerer med dagen min kjære

Categories Blogg

I dag er det din dag min kjære mann, og i dag vil jeg bare takke deg.
Hver dag takker jeg høyere makter for at jeg fikk deg inn i livet mitt, på tross av våre ulikheter så kapret du hjertet mitt. Livet med deg har vært en berg og dalbane, og selv om livet ikke ble slik vi hadde sett for oss så er kjærligheten vår sterkere enn noen gang før.

Det har gått 15 år siden jeg traff deg for første gang, på den lokale puben i Vardø en midtsommer aften møttes våre blikk. Hvor vidt du så meg klart og tydelig den kvelden hersker det enda tvil om, uttrykket “druknet i ditt blikk” har aldri kommet bedre til rette enn akkurat den kvelden. På snøvle språk prøvde du og forføre meg, men det var først når du snøvlet frem en lovnad om at du skulle klippe gresset mitt neste dag mens du knapt nok klarte å holde deg holde deg på beina at jeg fikk nok. Så noe kjærlighet med første blikk ble det ikke.

Likevel skulle det vise seg at du var en mann av ditt ord, jeg holdt nesten på å kjøre av veien neste dag når jeg så deg komme over veien med gressklipperen i hendene. Helt siden den gangen har du stått stødig ved min side, og selv om jeg så redselen i øynene dine når jeg fikk diagnosen så valgte du og bli.

I går var jeg på kontroll, og som vanlig var du der ved min side. Jeg så gleden og lettelsen din når legen konkluderte med at jeg fortsatt var stabil, og igjen kjente jeg på en takknemlighet over at du er min. Livet med deg blir aldri kjedelig, hver dag er en fest. Men det jeg setter aller høyest med deg som person er omsorgen du har for alle rundt deg, du er en fantastisk pappa for alle “våre” barn og en fantastisk nabo som alltid stiller opp når noen spør.

Jeg vet du føler på mye dårlig samvittighet til tider, du føler du ikke helt strekker til.
Men det har du ingen grunn til, for det er ingen som kan måle seg opp mot det du står i hver eneste dag. Alt du gjør er for at vi skal ha det bra, deg selv er det ikke så nøye med. Du er en fantastisk mann på alle måter, og i dag skal du feires.

Jeg er så takknemlig for at du aldri ga deg den gangen for 15 år siden, du var fast bestemt på at det skulle bli du og jeg. Helt siden den gang har du bevist at du er mannen i mitt liv, og helt siden den gang har du vært min trygghet og glede. Du plukker meg opp når jeg ligger nede, du slipper alt du har i hendene og kommer løpende når alt raser rundt meg. Jeg elsker deg så høyt min kjære, takk for alt du gjør for meg…

19 kommentarer

19 thoughts on “Gratulerer med dagen min kjære

  1. GRATULERER så mye med dagen til din kjære mann! 🥳🌞🎈🎉 Og riktig god helg til dere alle. 😃

  2. aw for en herlig tekst. ❤️ Gratulerer så mye til en trofast og god mann som virkelig tar vare på deg. så utrolig fint å se. dette ernøyaktig det jeg gjør for dama mi som har MS. nå viste jeg hva jeg ble sammen med, men jeg vil alltid gi henne alt og litt til. og i dag er hun på vei hit fra Sverige. som jeg gleder meg til å ha henne her hos meg. kjærlighet er så fantastisk. og det gjør meg veldig glad at sykdommen din er stabil. håper den holder seg sånn lenge og at dere får mange år sammen. kos dere masse i dag. ❤️❤️

  3. gratulerer med mannen! tusen takk for gratulasjonen jeg fikk på min FB. vant jo 2 plakatee ab deg i høst😀god helg!

  4. Gratulerer så mye til mannen din! Han virker utrolig snill og god. Nyt helgen sammen, hele familien – og du, så fantastisk at du er stabil! 💜

  5. Gratulerer til drømmemannen din! ❤ Helt fra jeg begynte å lese bloggen din, har jeg skjønt hvor solid og god han er!

  6. Litt artig historie om hvordan dere møttes!Herlig!Flott fyr du har!Gratulerer til han,håper dagen ble fin!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *