At jeg aldri lærer

Categories Blogg

Hver vår går jeg på den samme smellen, og det er tydelig at jeg sliter med korttidshukommelse.
Etter en uke med sol og varme var det ikke til å unngå, og i går kveld så det ut som om jeg hadde fått brannsår på begge hendene. Etter jeg ble syk har jeg blitt plaget med soleksem, og det er spesielt hendene mine som får gjennomgå.

Kongeskipet kom plutselig inn fjorden her…

Jeg må kjøpe meg noen hansker som jeg kan bruke om sommeren, for jeg får skikkelige sår på hendene som er så smertefulle at det rabler for meg. Derfor ble jeg glad i dag når jeg sto opp til overskyet vær og regn, hendene mine trenger en pause fra sola nå. Det har likevel vært en god helg, og det hele startet på fredag. Gubben strålte på fredag, og takket være min tremenning kom han hjem til nystekt sjokoladekake.

Gave hadde jeg også ordnet, og er det en ting gubben trenger så er det klær. Jeg vet ikke hva gubben skulle ha kledd på seg dersom jeg ikke hadde fornyet garderoben hans ved jevne mellomrom, og etter de hullete buksene hans å bedømme så var det på høy tid med noen nye klær. Jeg er så lei av å se han i skitne arbeidsklær, og innerst inne tror jeg han også føler på det samme.

Sånn så det ut i forrige uke, det var så mye materiell at jeg knapt kom meg noen vei….

For klærne jeg hadde kjøpt falt tydeligvis i smak, gubben var snar med å hive seg i dusjen og bytte klær. Det var en helt ny mann som kom ut av badet, og jeg kunne se på hele han at han var fornøyd. “Så flott du var” sa jeg med nyforelsket stemme, og det var da gubben lyste opp som en sol. Det er utrolig hvor mye nye klær har å si, det er ikke så mye som skal til for å føle seg vel.

Gubben har gjort en fantastisk jobb…

I går tok vi turen til Steinsenteret her i Åsane, de hadde nemlig tilbud på hvit pynte stein.
Jeg hadde aldri vært der før i går, så jeg fikk sjokk når jeg så hvor stort det var. Utvalget var enormt, og når jeg kom inn i selve butikken skjønte jeg at her var det bare å holde på lommeboka. Det var så mye jeg hadde lyst til å kjøpe med meg, og når jeg kom inn i pizza ovn avdelingen måtte jeg be gubben ta lommeboka fra meg.

Det er godt å ha stor bil når man skal kjøre søppel…

Det ble bare kjøpt hvite steiner denne gangen, håpet er at jeg skal få ferdigstilt blomster bedet mitt når solen kommer tilbake. Det skal bli godt når alt er ferdig, men ting tar alltid lenger tid enn først antatt. Gubben har gjort en fantastisk jobb med å rydde bort rotet og sagd ned busker og kratt slik at vi får bedre utsikt. Men enda gjenstår det mye arbeid, spørsmålet er om vi kommer i mål i år…

1 kommentar

1 thought on “At jeg aldri lærer

  1. Har akkurat samme problem med klær til kællen! Kjernen til det hele er at han er fullstendig uforstående til at det er greit å ha noen klær som ser OK ut. Og OK er ensbetydende med at de ikke mekkes, skrues, og i det hele tatt.. Eneste som funker en stakket stund, er å konfiskere klær, og gjemme de frem til en egnet anledning. Men det er jo verre når han først vet om de! 🤪🤭

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *