Full gass…

Categories Blogg

Dagen idag har gått i ett, det var full rulle fra jeg sto opp. Ja faktisk fikk vi besøk før jeg hadde kommet meg opp av senga, for idag måtte bilen min repareres. Bremsene måtte fikses, og da måtte fagfolk etterlyses. Vi må ha alt i orden før ferien, for denne etappen blir den lengste for denne bilen så langt. Men vi har bestemt oss og da må alt være på plass, til Finnmark skal vi.

Så derfor måtte gubben hive seg på telefonen, og han visste nøyaktig hvem han skulle ringe. Min lillebror er på speed dial når det gjelder slike ting, og han kom som vanlig til unnsetning. Jeg hørte det på lydnivået i gaten at han ikke kom alene, derfor kom jeg meg kjapt ut av senga når jeg innså at vi hadde fått storfint besøk.

For hele familien kom, og det er alltid så koselig. Isak fikk det plutselig veldig travelt med å komme seg ut, han glemte nesten skoene i all oppstandelsen. Vi hadde nemlig ikke sagt noe på forhånd annet enn at onkel skulle komme en tur, derfor var gleden stor når han oppdaget at søskenbarna også var med.

En perfekt start på dagen, for jeg sto opp til latter og glede rett utenfor stuedøra idag. Det var en fryd å bare hoppe rett i rullestolen og kjøre ut til glade barn, ja til og med litt varme har blitt skjenket oss idag. Isak har løpt rundt i tshorte i hele dag, og jeg kunne kjøre ut uten å kle på meg tre lag med klær. Men litt måtte jeg ta på meg, for jeg fryser selv i Sahara.

Det passet perfekt med besøk idag , for på torsdager har jeg to assistenter på jobb. Derfor kunne vi hive oss rundt og diske opp med noe, og hva smaker bedre enn litt hjemmebakst. Jeg ser at jeg skrev litt, men jeg mente egentlig mye. For jaggu disket assistenten opp, det er lenge siden jeg har sett så mange boller. Ja det ble ikke bare boller, en hel kringle ble også laget. Et helt brett med boller ble tatt ut, og det ble ribbet før jeg fikk sukk for meg. Det var tydelig at det var populært med ferske boller, og det var noen glade barn som satte seg rundt bordet.

Bilen ble også ordnet, og da var et brett med boller en liten pris og betale. Sommerferien er reddet, nå er bilen like god igjen. Det har virkelig vært en god dag, og jeg trengte å få tankene over på noe annet. Nå skal vi kose oss resten av kvelden, og for en liten gutt kan dagen nesten ikke gå fort nok. Ja når han legger seg uten å protestere så er det ingen tvil om at han venter på noe stort, han skal nemlig få være med pappaen på jobb imorgen….

2 kommentarer

2 thoughts on “Full gass…

  1. Godt med en hjelpsom bror🖤 Skjønne barn OG tantebarn du har – og baksten så da fantastisk ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *