Er alt plutselig lov nå???

Categories Blogg

Jeg ble provosert igår, kjente hvordan raseriet igjen steg til nye høyder. Det er ikke rart jeg enda er i live, for det skjer så mye dumt i dette samfunnet. Urix var det Tv programmet som fikk meg til å tenne på alle plugger, jeg var glad minstemann ikke var våken og ble vitne til at mamma ble forvandlet til et troll.

For hva er det egentlig som skjer? Er alle regler kastet ut vinduet nå? Er virkelig alt lov nå i disse dager, for det er virkelig sånn det virker som. Korona kom og skapte hysteri, men nå har den tatt fra oss vettet også.

Dersom dette blir tillatt så reiser jeg, stortinget skal få seg en gjest på ubestemt tid. Jeg er rystet over at dette i det hele tatt er foreslått, og jeg er rasende over at vi til og med vurderer det! For dere som ikke så programmet så skal jeg prøve å forklare, for dette er så galt at jeg nesten ikke finner ord.

For nå er det et kappløp mot tiden, en vaksine skal på plass koste hva det koste vil. Alle regler brytes i kampen mot korona , og snarveier er nå helt greit å bruke. Et forslag fikk meg til å se rødt, et forslag om å utsette friske mennesker for risiko fikk hårene på kroppen til å reise seg.

Her sitter jeg i en stol, kroppen blir dårligere for hver dag som går. Jeg skal dø og har egentlig ingenting å tape, men jeg får ikke bestemme over egen risiko. Flere hundre mennesker sitter som meg, i en stol hjemme i stua sitter de og venter på å dø.

Men vi får ingenting, ikke en dritt får vi. Ikke får vi nok midler til forskning, vi får ikke den hjelpen vi trenger etter diagnosen er satt, og vi får ihvertfall ikke prøve medisiner som er på markedet. Til og med medisiner som er godkjent i andre land er uaktuelle, og det må vi bare finne oss i.

ALS er ikke godt nok, Korona har nå feid oss under teppet på ny. For nå er det kommet et forslag om å smitte frivillige friske mennesker med viruset, og det for å spare tid. Plutselig er det greit å ta risiko, plutselig ble regler til for å brytes.

Jeg håper inderlig dette er en spøk, men ifølge kalenderen er 1 april for lengst forbi. Hvor er vettet forsvunnet, har vi sittet i karantene for lenge?? Hvor er logikken i å nekte døende mennesker hjelp , men friske mennesker kan gjerne dø dersom det medfører at en vaksine kommer raskere til.

Derfor ble jeg rasende , og jeg er like rasende idag. Dråpen har for lengst rent over , jeg trenger en bøtte istedenfor glass. Jeg føler meg spyttet på , overkjørt nok en gang. Nok er nok, det er på tide med et oppgjør. Jeg er klar og teltet er pakket. Stortinget bør gjøre seg klar og det bør gubben og, han har nemlig fått i oppgave om å lenke meg fast….

6 kommentarer

6 thoughts on “Er alt plutselig lov nå???

  1. Dette er jo ikke bra i det hele tatt 🙁 sjokkerende og faktisk provoserende!!!!
    BRA du gir en stemme til skepsisen mange helt sikkert føler i denne saken.
    Stå på!!!

    1. Ja dersom våre folkevalgte godkjenner denne typen forskningsmetode så blir jeg forbanna , spesielt siden vi som faktisk trenger det ikke får lov til noe som helst. Tusen takk for støtten Eva 💜

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *