Forviklinger…

Categories Blogg

Jeg hørte telefonen min ringte i morges , ikke skjønte jeg hvem som ringte så tidlig. Assistenten var ikke kommet på jobb enda og jeg kunne ikke akkurat hoppe ut av senga for å ta den , det finnes ikke noe mer irriterende enn å høre telefonen eller dørklokken ringe uten å kunne sjekke hvem det er. Først trodde jeg det var assistenten som var blitt syk , men de pleier som oftest og sende melding på Messenger til meg. Men der var det ingenting , så du kan trygt si at jeg var temmelig nysgjerrig når assistenten kom idag.

Det viste seg at det var Sverige som ringte , ja eller nummeret var svenskt da. Det var da jeg skjønte hvem det var , møblemanget jeg hadde bestilt for en uke siden var nå underveis. Men det var når vi ringte tilbake igjen at forviklingene begynte , faktisk ble det så innviklet at jeg nesten ble litt irritert.

Ja da er det bare å finne frem bruksanvisningen igjen..

For lastebil sjåføren hadde kjørt videre når han ikke fikk svar hos meg , det løftet om flere timers forvarsel ble kortet ned til et kvarter. Sjføren påsto at han hadde sendt flere meldinger både på søndag og igår , men når vi gikk igjennom telefonen min så var det ingen meldinger og finne. Jeg skjønner at de har det travelt , men og forvente at alle tar telefonen kl 08.00 er litt vel håpefullt , når han i tillegg forventer at vi skal stille opp innen et kvarter blir det litt for drøyt for min del.

Siden jeg ikke hadde svart telefonen så ville de bli levert til et lager på Osterøy av alle plasser , Osterøy er en øy som faktisk ligger rett over fjorden her. Siden det var så nært så foreslo vi at vi kunne hente de der hvis han hadde det så travelt , men det var da vi fikk en beskjed vi ikke skjønte mye av. For i følge sjåføren ville ikke møblene komme dit før torsdag , han skulle tydeligvis kjøre rundt med de i to dager før han leverte de til lageret.

Verdens fineste smil 💖

Det var da jeg ble irritert , for jeg hadde betalt for å få møblene levert. Men tonen fikk en annen lyd når assistenten truet med å sende inn en klage , da skulle han tydeligvis ut på disse traktene likevel. Det hele endte med at assistenten måtte kjøre bort på den lokale bensinstasjonen her og hente møblene , det var den eneste muligheten vi hadde for å få de i hus idag.

Greit når man har en vaktmester i hus
Hvem er i eska mon tro

Men vi fikk de i det minste idag , og det medførte til at planene om og ferdigstille gangen måtte vente til en annen dag. Dessuten fristet det mer og gå ut for å skru hagemøbler i solskinnet , alt av inne arbeid kan vi ta når regnet kommer tilbake. Dette var det siste møblemanget jeg trengte for å ferdigstille uteområdet. Så nå er mor i huset veldig fornøyd , for nå har vi sittegrupper både ved inngangspartiet og på verandaen. Nå kan sommeren bare komme , og forhåpentligvis kan vi invitere familien på grillfest når jeg er ferdig vaksinert.

Når vi i tillegg fikk kongekrabbe fersk helt fra Vardø så kan du tenke deg at kjerringa ble fornøyd , jeg gleder meg til å smake på havets delikatesse. Takket være en kamerat av gubben fikk vi to fulle esker med både fisk og krabbe , foreldrene til kompisen til gubben hadde tatt det med seg fra Vardø. Så nå ligger alt i fryseren til naboen , vi har dessverre ikke frysekapasitet til så mye. Vi får invitere de på kongekrabbe fest en dag , det er vel det minste vi kan gjøre…

4 kommentarer

4 thoughts on “Forviklinger…

  1. Hagemøbler fra Sverige ja…fikk meg til å tenke på 17.mai i fjor.Min datter er bosatt nesten to timers kjøring fra oss og kom til oss seint 16.mai-kvelden for å være her på nasjonaldagen.Klokka 23 om kvelden fikk hun telefon om at hage-møblene hun hadde bestilt fra Sverige ville bli levert mellom 08-10 morgenen etter.Forsøk på å forklare at det var nasjonaldagen,at hun var bortreist og muligheter for at varene kunne settes et annet sted førte ikke frem.Hvis ingen var hjemme ville varene bli fraktet tilbake til Sverige mot et klekkelig gebyr.Det endte med at en snill pappa stod opp før seks på 17.mai og kjørte til datters leilighet å tok i mot møblene.Som for øvrig ble forsinket så far sjøl ikke var hjemme igjen før langt på dag….Rart at de må levere en sånn dag hvor alt»normalt»i Norge er stengt.

    1. Er det mulig?? De burde da vite om slike helligdager til landet de leverer til?? I det minste burde de komme med et alternativ , dette er toppen på dårlig service. Jeg er heller ikke imponert over servicen til dette firmaet , og har klaget det inn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *