For en lykke!!

Categories Blogg

Jeg tror ikke jeg har vært så lykkelig før som jeg er nå, ja bortsett fra når barna ble født da. Herlighet så heldig jeg føler meg, juleønske gikk virkelig i oppfyllelse. Jeg har grått hele helgen, men verst var dagen i går og frem til narkosen idag. For igår kveld var både jeg og min datter oppløst i tårer, ja til Isaks store forskrekkelse.

“Hva gråter dere for” spurte en liten gutt en smule bekymret. Men vi klarte å ta oss litt sammen, vi ville ikke skremme Isak unødvendig heller. Natten har vært preget av lite søvn og en redsel så stor, timene har sneglet seg avgårde. Jeg ble tilbudt noe beroligende, men det gikk en stabeis i meg, og jeg tenkte for meg selv, “du klarer deg fint uten”. 

Men når jeg kom ned på postoperativ og ble tatt i mot av en tidligere kollega, ja da brast det for meg. Jeg gråt helt til de la meg i narkose. Men det må jeg bare si, den beroligende de satte rett før narkosen var helt fantastisk. Den skulle jeg likt å ha med meg hjem.

Min mann og mine foreldre satt og ventet på rommet mitt, ventet på telefon om at alt hadde gått bra og at de kunne komme å hilse på. Men det tok en time med klargjøring før operasjonen kunne begynne, noe de som ventet ikke ante noe om. Så siden det dro litt ut i tid, så kom bekymringene hos dem også. Lettelsen var derfor stor når de kunne komme ned og hilse på.

Det var mindre ubehagelig og våkne opp med slangen i halsen, men de var rask med å fjerne den. Jeg kan ikke beskrive den lettelsen jeg følte når jeg klarte å puste selv på første forsøk. Og når kirurgene gir hverandre “high five”, så sier det noe om hvor mye det betydde for dem også.

Nå ligger jeg her og får sondemat for første gang. Først nå kjenner jeg at kroppen er sliten, jeg har nok vært full av adrenalin. Så nå legger jeg datamaskinen bort resten av kvelden, og skal prøve å hvile meg resten av kvelden. Håper dere har hatt en fin start på uken, for det har nemlig jeg…

17 kommentarer

17 thoughts on “For en lykke!!

  1. Jeg er så glad Vivian❤nå må du samle krefter og så blir det ikke lenge til du kommer hjem😁😁vi har en avtale, når operasjonen var over og alt gikk bra så skal jeg bake til deg😉så nå må du og dine finne ut hva dere vil ha😋😋

  2. Hurra for flinke kirurger, anestesileger, sykepleiere og helsepersonell generelt – men mest av alt, hurra for DEG! Du er RÅ!

    Nå håper jeg du får komme hjem til gjengen din veldig snart og kose deg med desember og førjulstid❤

    1. Ja jeg er de evig takknemlig, for en fantastisk pleie jeg har fått under hele oppholdet. Jeg har blitt behandlet med respekt, og fått omsorg og kjærlighet i bøtter og spann <3

  3. Så bra at alt gikk fint! Du er en herlig dame altså -supert at du fikk en god start på uka. Nå må du hvile og samle krefter så du kan komme hjem og få ordnet til jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *