Endelig!!

Categories Blogg

Jeg fikk ikke den perfekte avslutningen som jeg hadde ønsket i går , men man kan ikke få alt her i verden. Fotball kampen endte med tap for mitt lag , ikke at det betyr så innmari mye for min del akkurat. Lykkelig sovnet jeg i går , de gode resultatene jeg hadde mottatt tidligere på dagen fikk skuldrene mine endelig til å slippe taket. Så jeg sovnet rimelig fort i går , og våknet ikke før klokken 06.00 i dag.

Hjemmesykepleien kom litt før 09.00 , og det var da jeg fikk en overraskende nyhet. Det var nemlig idag jeg skulle få andre dose av vaksinen , ikke i morgen som jeg først trodde. De skulle sette den ved neste medisineringsrunde , altså klokken 14. Endelig skulle jeg også bli fullvaksinert , gubben fikk nemlig sin andre dose i går. Men jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk , for selv om første dose gikk smertefritt for seg uten bivirkninger så visste jeg ikke hvordan jeg kom til å reagere på denne andre dosen.

Det begynner å spire…

Så jeg satt bare og sitret frem til klokken 14 , det eneste jeg var glad for var at jeg kunne få denne dosen hjemme. Tiden gikk heldigvis fort i dag , plutselig kom to pleiere inn døren. I motsetning til gubben som syns det var veldig vondt å bli stukket så merker ikke jeg mye til det , for å si det sånn så har jeg vært igjennom verre ting. Selve stikket er som å få et myggstikk , men så har jo jeg blitt stukket noen ganger de siste årene. Alt gikk helt fint , etter tyve minutter så merket jeg fortsatt ingenting. Nå krysser jeg fingrene for at bivirkningene holder seg unna denne gangen også , for da kan jeg virkelig nyte denne helgen.

Jeg må nok skaffe meg flere bilder

I dag måtte jeg ta tak i noe jeg har utsatt altfor lenge nå , bildene som engang hang i gangen måtte nå opp igjen. Selv om gangen ikke er helt ferdig enda (lurer egentlig på om den blir ferdig) så er i det minste veggene ferdig malt , så nå kunne jeg endelig få opp de bildene som har ligget altfor lenge på soveromskommoden min. Jeg valgte å henge bildene opp på veggene i trappa i dag , men det var da jeg innså at veggene i selve gangen ble så nakne. Så nå tror jeg at jeg må ordne meg flere bilder , eller flytte rundt på litt andre ting jeg har.

Tiden flyr…

Det var når jeg satt der i rullestolen at jeg så det , alt rotet som hadde samlet seg i kurver og skåler på kjøkkenet. Fruktskålen jeg hadde ble ikke lenger brukt til frukt , nei den hadde familien brukt til å slenge fra seg småting de ikke brukte lenger. Dessuten la jeg merke til alle vinterjakkene som fortsatt hang i yttergangen , det er som regel bare mor som legger merke til slike ting. Jeg føler meg ti kilo lettere når jeg får ryddet opp i smårot , det gir meg en følelse av tilfredstillelse. Men sånn har jeg alltid vært , jeg klarer ikke å ha det rotete rundt meg.

Alltid kjekt når isbilen kommer…

Det gjorde godt å få ryddet opp litt , det er nemlig ikke så ofte jeg er ute på kjøkkenet og i gangen lenger. Nå gleder jeg meg bare til i morgen , for da får jeg en pakke som jeg har ventet lenge på nå. Husker dere de englestatuene jeg bestillte? Ja de kommer i morgen. Jeg tror jeg har ventet nesten tre uker nå , men jeg håper de vil være verdt ventetiden. I dag avslutter jeg innlegget med en liten historie jeg fant på Facebook , den fikk smilet frem på meg ihvertfall….

 

MAMMA ER BEST

Jeg var ute og gikk med min 4 år gamle sønn.
Han plukket opp noe opp fra bakken og puttet det i munnen. Jeg tok det fra han og sa til han at det fikk han ikke lov til
Hvorfor det, spurte han
Fordi den har ligget på bakken og du vet ikke hvor den har vært, den er skitten og kan være full av bakterier.
Da ser han opp på meg og sier full av beundring
Mamma, hvordan vet du alt dette
Jeg var nødt til å tenke raskt.
Alle mammaer vet sånt, det er endel av mammatesten. Det er sånne ting vi må vite ellers blir vi ikke mammaer.
Vi gikk videre en stund og min sønn var stille i 2 – 3 minutter før han plutselig utbrøt;
Nå forstår jeg!!. Hvis man ikke klarer testen da blir man pappa..
Rettigheter: tegninger.no
2 kommentarer

2 thoughts on “Endelig!!

  1. Bare å glede seg når det kommer pakke i posten. Jeg bestilte meg slik englelykt du hadde kjøpt deg, så de venter jeg på. De har kommet på lager i Oslo, men det ser ikke ut som de blir vidresendt med det første. Spørs om jeg må mase på dem. Det er litt dumt med sånn sporing på pakkene, man ser de er “fast” et sted og skjønner ikke hvorfor ting skal ta slik tid. God helg!

    1. Ja jeg måtte purre jeg også Lillian , er veldig spent på om de er like fine som på bilde 🌷Riktig god helg , håper vi begge blir fornøyd med kjøpet💖

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *