Tiden løper ifra meg…

Categories Blogg

Jeg fikk plutselig den følelsen tilbake , for hvert sekund som går blir jeg litt fattigere.
Tiden stoppet opp for fem år siden , det var som om verden sto stille når jeg kom ut av et sykehuskontor. Avgrunnen forsvant , alt jeg så når jeg tittet ned var et endeløst stort mørkt hull.

 

Men så skjedde det noe , gledene ved livet fant veien tilbake.
Det var da det skjedde , tiden sto ikke stille lenger.
Helt siden den gang har jeg drevet kappgang mot tiden , for tiden stopper ikke for noen. Den løper avgårde selv om du ikke vil eller ikke , og for oss med ALS er nettopp tid noe vi ikke har.

 

Det er når jeg ligger i sengen om kvelden at jeg virkelig føler det , hvor fort disse årene har gått. Det er som om jeg er fanget i en Twilight sone , med meg i sentrum ser jeg hvordan livet farer forbi meg. Jeg prøver å henge med , men livet er blitt til en karusell utenfor min kontroll.

 

En hel verden farer forbi meg i lynets hastighet , jeg er blitt kastet av karusellen for lenge siden. Veggene kommer nærmere og nærmere for hver dag som går , og på veggen henger timeglasset som tikker livet mitt bort.

 

Jeg føler meg stresset , en nesten usynlig tikkelyd blir høyere og høyere for hver dag som går. Hver morgen jeg våkner tenker jeg på det , nå har jeg en mindre dag og gå på. En datamaskin blinker mot meg hver dag , alle mine påbegynte oppgaver trygler meg om å bli ferdigstilt. Tiden er i ferd med å renne ut , og hver kveld når enda en dag nærmer seg slutten får jeg  igjen en følelse tilbake , en følelse om at tiden tikker litt raskere for meg…

 

1 kommentar

1 thought on “Tiden løper ifra meg…

  1. Du fineste Vivian.❤ Er det en som har vist at hverken tid eller sykdom skal alene få rå, så er det du. Vi slipper dessverre ikke unna hverken det ene eller andre, men jammen skal vi yte motstand. Hårfarge må kjøpes oftere, likeså rynkekrem, men skitt au. Jeg forstår deg så inderlig godt min nye venn, men du viser jo legevitenskapen at det finnes unntak. Natta er alltid våre vonde tanker’s verste fiende, det er det ingen tvil om. Nå er det nydelig vær over “hele fjøla”, til og med Bergen, (regner jeg med)så ha en fin helg med dine, nyt den.❤🌞😎

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *