En kaotisk torsdag

Categories Blogg

Jeg våknet med hodepine idag , kroppen var både stiv og støl. Det nærmer seg en hormonell uke , og da får alltid kroppen gjennomgå. Helt siden jeg ble syk har jeg merket det , hormonene gjør sykdommen verre. To uker før begynner kroppen og reagere , og i tre av fire uker i måneden har jeg mye smerter. Smerter som ingen hittil har kunne gjøre noe med , smerter jeg har lært meg å leve med.

Alt blir forsterket når hormonene løper løpsk , spasmene blir flere , krampene verre , og kroppen blir svakere. Men så er jo smertene også et bevis , de er for meg et tegn på at jeg fortsatt lever. Så selv om jeg kun har en uke i måneden der kroppen er bra  så biter jeg tennene sammen , for jeg lever enda og det er alt som betyr noe.

Idag som alle andre dager var det bare å tvinge seg opp , hodepine og smerter måtte jeg legge til siden. Det er torsdag idag og det betyr dusj , men idag skulle det vise seg å bli en kald fornøyelse. Vi har nemlig to dusjer på badet , en vanlig og en tropedusj i taket. Problemet er bare at de begge er på samme kran , så her må man være OBS på hvilken vei man vrir.

Normalt sett pleier jeg selv og følge nøye med , men idag stolte jeg litt for mye på gubben. Det skal jeg ALDRI gjøre igjen , for en kaldere oppvåkning har jeg aldri opplevd maken til. Plutselig kom det bare fossende over meg , det føltes som om hele Niagarafossen ble tømt over meg. Det iskalde vannet ga kroppen min fullstendig sjokk , ja selv pusten min frøs til is. Fortsatt i sjokk tittet jeg forskremt opp på gubben , jeg forventet en beklagelse men fikk noe helt annet.

“Jaja, du dauer ikke, det er jo bare vann!”

Den kalde kroppen ble glovarm på et blunk , raseriet hadde nå tatt over. Jeg skal jaggu meg gi deg vann jeg , alt jeg klarte å tenke på var at hevnen er søt. Jeg er ikke født i Skorpionens tegn for ingenting , hevn det kan jeg. Fortsatt er det alt jeg tenker på , han skal få seg en overraskelse når han minst venter det. Jeg har nemlig en “partner in crime”, min datter er ikke vond å be når det gjelder slike ting.

Men ut på dagen måtte jeg legge bort hevn tankene mine , en handletur var planlagt. Når været er dårlig så må man finne på noen inne aktiviteter, og en plan om et Ikea besøk ble satt til verks. Noe må vi jo gjøre når svigermor er på besøk , det er for gale at vi bare skal sitte hjemme når vi har besøk. Vi tok like så godt middagen ute idag , ferien er fremdeles ikke over. Så selv om dagen startet i det bråeste laget ble dagen god likevel , men det skal du vite min kjære , hevn planleggingen har jeg fortsatt ikke lagt bak meg…

8 kommentarer

8 thoughts on “En kaotisk torsdag

  1. Skjønte æ det ikke; du e skorpion ja😉det va noe som virka gjenkjennelig 😂

    Ja, det e nokka vi e bedre til enn andre.

    Tipper han får igjen for den bokstavelig talt kalddusjen når han minst aner det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *