En god helg…

Categories Blogg

Det ble som jeg hadde forutsatt, min venninne kom ikke tomhendt på fredag.
Jeg er så glad for at jeg har en venninne som er like glad i blomster som meg, og i år hadde hun virkelig tatt av. Hun har alltid vært glad i å dyrke frem ulike sorter, og det nyter jeg godt av hver vår. Denne gangen fikk jeg fire forskjellige sorter, så nå håper jeg de vil trives hos meg.

Klokkeranke, blodbeger og physalis…

Gubben har holdt på ute hele helgen, og nå er det hagen på nedsiden av huset som må ordnes.
Gubben har fått nok av skrå hage, og siden han ikke kunne gjøre noe med hagen på fremsiden av huset så forbante han seg på at han skulle rette bygge opp hagen på nedsiden. Hele området på nedsiden av huset ble gravd opp i forbindelse med veranda prosjektet, og det var da han innså at han måtte bygge en støtte mur for å holde massene på plass.

Løvemunnsranke…
Ulike typer malmuefrø…

Og det er nettopp det arbeidet han begynte på denne helgen, med hjelp fra en nabo gikk de i gang med å bygge mur. Jeg og min venninne har fulgt med fra stuevinduet, og det ble fort tydelig at dette var mye arbeid. Så jeg var glad min venninne kom denne helgen, for da har jeg i det minste hatt godt selskap mens gubben har jobbet på.

Vi har sådd frø i blomster kassene mine ute, gitt en liten gutt kokkeleksjon i hvordan man lager brownies, og bare kost oss i hverandres selskap. Jeg og min venninne har vært venner i over 16 år nå, vi har fulgt hverandre gjennom tykt og tynt. Vi har jevngamle barn som har fulgt hverandre gjennom oppveksten, og alle mine barn elsker henne.

Det beste med å bake er og slikke bollen til slutt…

Det blir alltid liv i huset når hun kommer, og det er umulig å være i dårlig humør med henne i nærheten. For til tross for alle hennes utfordringer så er hun alltid i godt humør, ikke skjønner jeg hvordan hun klarer det. Men det er derfor det er så godt å være med henne, hun får deg til å glemme egne problemer. Så det har virkelig vært en god helg, og det beste er at den ikke er over enda…

Hjerteknuser…
Det spirer…

3 kommentarer

3 thoughts on “En god helg…

  1. Så fint dåkk har det. Fortsatt god helg. Gi den flinke bakeren en klem fra meg.❤️❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *