Det er mye man skal høre før ørene faller av…

Categories Blogg

Jeg trodde jeg hadde hørt det meste etter jeg ble syk, men de siste dagene har jeg blitt så sjokkert over alt det min venninne har vært i gjennom at jeg ikke har ord igjen lenger.
Min venninne har bare møtt motstand etter hun begynte å søke om hjelp, men det hele toppet seg når hun var hos legen i forbindelse med en søknad om å få flere timer med hjemmebaserte tjenester.

Litt mer hvit stein nå så er vi der…

Når du går til legen forventer du hjelp til å løse dine problemer, det man ikke forventer er å få en leksjon i kommunens økonomi. Det var det som skjedde med min venninne, og det var da det rant over for henne. Legen ga henne en leksjon med en gang hun kom inn, hun måtte jo forstå at kommunen hadde dårlig råd og at hjemmetjenesten var over arbeidet?

løkene mine har begynt å blomstre…

Min venninne som er syk måtte ta hensyn til kommunens dårlige økonomi, hun burde heller være fornøyd med de timene hun hadde fått. Og det legen virkelig var redd for var at min venninne skulle slite seg ut på å kjempe mot kommunen, hun måtte jo tenke på egen helse.
Alt jeg klarte å tenke når jeg hørte hva legen hadde lirt av seg var at jeg skulle vært der, jeg tror legen skal prise seg seg lykkelig for at jeg ikke var tilstede den dagen.

I dag kommer min venninne på besøk, og hun skal bli helt til mandag. Saken hennes ligger nå hos statsforvalteren, så nå håper jeg han går kommunen i sømmene. Jeg skal i hvert fall gjøre alt jeg kan for å gi henne noe annet å tenke på, og heldigvis har vi en felles interesse. Blomster er en stor lidenskap vi begge deler, og kjenner jeg min venninne rett så kommer hun ikke tomhendt i dag…

 

5 kommentarer

5 thoughts on “Det er mye man skal høre før ørene faller av…

  1. Vel, det er derfor vi endte opp med Fusa-dommen. Fordi kommuneøkonomi ikke skal få spille en rolle….

  2. Kommunens økonomi skal ikke spille en rolle. Det å få de hjelpen man trenger går under lovpålagte tjenester.
    Uansett hvor dårlig økonomi en kommune har så må man dekke de lovpålagte tjenestene før man bruker penger på andre ting.
    Så kan det jo selvsagt være delte meninger mellom bruker og kommune om hvordan de skal dekke de lovpålagte tjenestene.
    Men det er ikke brukerne som skal tenke på kommunens økonomi.

  3. Slikt er ikkje greit. Håpar ho bytter fastlege. Ynskjer dokke ei fin helg tross alt. Klem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *