En følelsesladet dag…

Categories Blogg

Tårene satt løst i går, for det er på høytidsdager jeg kjenner på det som aller mest.
Lengselen etter livet som engang var vokser inni meg, og den samme lengselen ser jeg i øynene på mine kjære. Synet av min mann som måtte hjelpe min datter med bunaden fikk tårene til å komme, og de samme tårene så jeg i øynene på min datter.

For åtte år siden så livet helt annerledes ut, da var det jeg som løp rundt for å ordne alt.
Men det var et annet liv, et liv jeg lengter tilbake til hver eneste dag.
Takknemligheten var stor over hjelpen jeg fikk fra assistenten, likevel kjente jeg lengselen vant.
Men så hørte jeg det, en lyd som fikk lengselen til å forsvinne.

Lyden av trommer og heiarop fylte hjertet mitt, og det var da lengselen ble erstattet med takknemlighet. Synet av barnetoget fylte meg med en varme så stor, og smilet til en liten gutt fikk kulden til å forsvinne. Brått følte jeg meg veldig heldig, tenk at jeg atter et år fikk lov til å feire sammen med mine kjære.

Tankene mine i går gikk til alle de som ikke er så heldig som oss, mens vi kan kle på oss våre fineste klær og synge for full hals er det noen som våkner opp til nok et bombenedslag.
Vi må aldri glemme hvor heldige vi er, og i går sendte jeg en stille takk til alle våre forfedre som har kjempet for landet vårt.

Jeg så gleden i øynene på min lille gutt der han marsjerte i toget, helt uvitende om hvor heldig han var bar han fanen med stolthet. “Det er akkurat sånn det skal være” tenkte jeg stille for meg selv mens barnetoget passerte meg, alle barn fortjener å vokse opp i et fritt land.

Gubben er fremdeles i festmodus…

Til tross for været fikk vi en fin dag i går, og når vi vant på loddene vi hadde kjøpt ble dagen fullkommen. Kaka jeg hadde bestilt var nydelig god, og til tross for kulden disket gubben opp med grillmat. En stor takk til assistenten som ordnet meg på håret, det er første gang etter jeg ble syk at jeg har vært så fin på håret. I dag er jeg bare takknemlig for at jeg fortsatt er her, livet er ikke over før det er over…

4 kommentarer

4 thoughts on “En følelsesladet dag…

  1. Dere fikk en fin dag sammen 🙂
    Fin på håret med fletter og sløyfer 🙂 !!
    Ja vi er heldige og det er så mye å være takknemlig for.
    Jeg kjenner det inn i hjerterota, Vivian. Ønsket om å hjelpe datteren med bunaden, kunne være slik det var for FØR åtte år siden… Du er et sterkt menneske <3 Følelsene er der uansett. Ønsker og drømmer, og av og til er det tungt å svelge… sender mange klemmer til deg og dine <3

  2. Så fin du ble på håret. Skjønner godt at det er vemodig for deg men flott at dere fikk en fin dag. 🇧🇻

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *