En fantastisk kveld …

Categories Blogg

Kvelden igår var perfekt. Vi kunne ikke hatt det bedre rett og slett. Hotellet her er bare fantastisk, og servicen er upåklagelig. Jeg har ikke opplevd slik service og luksus siden 1999, da hadde vi vært på ferie i Saudia Arabia og på grunn av tekniske problemer måtte vi overnatte i Paris på et fem stjerners hotell , og sånn har vi det nå også . De står klar og åpner døren, følger deg til heisen, og har nesten hjulpet deg ferdig før du har fått spurt.

Igår spiste vi kvelds på peppes, vi var skrubbsultne og gikk derfor for den enkleste løsningen. Plutselig dukket venninnen min opp, og da bestemte vi oss for å runde kvelden av med noe godt i glasset. Jeg ble så glad når jeg hørte de hadde strawberry daiquiri, men den var ikke slik jeg var vant til . Men uansett så var stemningen god på takterassen på Grand hotell , en perfekt avslutning på en god dag . Nyt bilder fra kvelden igår , idag blir det hakket travlere.

Men det må jeg si , det er første gang på fire år at jeg har ligget godt i en hotell seng. Jeg har sovet som en stein. Det kommer godt med idag, for idag skjer det mye. Så følg med, jeg deler bilder i løpet av dagen. Håper dere har en strålende fredag, jeg har det ihvertfall som plommen i egget…

 

11 kommentarer

11 thoughts on “En fantastisk kveld …

  1. Fantastisk å lese hvor hyggelig dere har det i går! Tommel opp for din skjønne mann som lot seg lokke med på en Oslo tur med glam 😉 Håper dagen blir gøyal! ❤️

  2. ÅÅÅ så glad jeg blir av å lese dette og av å se at dere koser dere sånn! Så fortjent!!!! Ha en strålende fredag i hovedstaden:-)

  3. Så fint at dere fikk en flott kveld på et topp hotell. Jeg er så glad for at dere får denne opplevelsen.

    Og finnmarkingen, du vet no vi nordfra, vi kommer ikke bort uansett hvor vi er, er bare skjult beskjedenhet på oss. Forøvrig er det en finnmarking til der nede, kokkejævelen, finner disse to hverandre – da kan det bli utrygt i tigerstaden.

    Nyt dagen videre, du fortjener så å være prinsesse i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *