Ankomst Grand hotell

Categories Blogg

Endelig fremme! Ja for selv om kjøreturen har gått uten problemer , så er det jaggu godt å være fremme. Jeg vet ikke hva jeg hadde forventet av hotellet, men dette overgikk alle mine forventninger.

Trappa ble forvandlet til en heis rampe ved å trykke på en knapp!!

At det er tungvint bryr jeg meg ingenting om , dette var så high teck for meg at jeg sperret øynene opp. Sjåfør fikk jeg også , og mens gubben var opptatt i resepsjonen , så ble jeg fraktet opp trappa/heisen. Så når gubben snudde seg og så at jeg satt på toppen av trappa skjønte han ingenting , hadde jeg flydd opp liksom? Jeg måtte virkelig jobbe med meg selv for å ikke gapskratte, fint skal det være.

Hele hotellet oser av luksus, tenk at to bondeknøler som oss får oppleve dette , gubben ankom i klogger og jeg i strikkesokker.

Så nå ligger vi her rett ut begge to , og lurer på om vi orker å reise oss fra denne deilige senga . Men magen knurrer, vi må få i oss noe mat. Jeg venter også på venninna mi , hun valgte å fly over dammen. Så tusen takk kjære dere , det er takket være dere at vi nå kan ligge og velte oss i luksus , dette kommer jeg aldri til å glemme….

19 kommentarer

19 thoughts on “Ankomst Grand hotell

  1. Dere er det så unt❤️Kos dere, tror dere trenger en sånn kjærestetur nå. Nyt helga, maten og hele kostebinderiet

  2. Kjekt at dere er vel fremme. Eg har også bodd på det hotellet en weekend for mange år siden. Husker best prismelysekronen på rommet og de dype skinnmøblene ved peisen innenfor resepsjonen. Kos dere og nyt i fulle drag❣😍😍

  3. Ååååå så utrulig flott❤️ Unner der dette av heeeele mitt hjerte. Klem i fleng. Nyt max Vivian 💞.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *