Helg 😍

Categories Blogg

Så var det helg igjen. I dag har vi benyttet oppholdsværet til å rydde litt i hagen.  Det er utrolig hvor fort det samler seg opp skrot og søppel. Heldigvis er det meste brennbart og siden vi har egen tønne i hagen så går jobben lekende lett. Isak elsker å hjelpe til (enn så lenge), og står på full i arbeidslyst. Men når vi satte fyr på tønna ble han skeptisk, og mente at nå måtte vi ringe “Brannmann Sam”. Etter å ha prøvd å ringe “Brannmann Sam” , får vi tilbakemelding fra Isak at han var opptatt og ikke kunne komme. Da var det ingen annen råd enn at Isak måtte slukke den selv. Så etter å ha rullet ut slangen (eller tauet) og fylt vannbeholderen (sandkasse bøtta), så var det bare å sette i gang. Den lille kroppen jobbet på som bare det, og det var akkurat som om flammene var med på leken, for akkurat når han jobbet på som mest slukker flammene. Nå var Isak i fyr og flamme, “Mamma se”, ” jeg klarte det “!!

Etter en stri dag på jobben, mente arbeidskaren at nå måtte vi inn for å spise middag og ta en hvil før neste ” brann” måtte slukkes. Taco sto på menyen i dag, til stor glede for store og små. Isak er inne i en ” kaptein Sabeltann” periode, men livredd “Grusomme Gabriel”. Så etter middag var det bare å rigge seg til med Ipad i sofaen . “Mamma, sett på Kaptein Sabeltann, men ikke den med Grusomme Gabriel “!! Så da satt han der, med lapp på øyet, smukk i munn og “den sorte dame” ved sin side. 

  

 

Forrige helg bakte vi Pepperkaker, men fire smekkfulle bokser fikk jaggu meg bein og gå på. Så idag kom farmoren til Marcus ut for å hjelpe oss med baksten. Hvert år har vi en tradisjon med å bake pepperkakehus,  samt bake pepperkaker og pynte de i alle størrelser og varianter. Farmoren til Marcus stiller opp hvert bidige år. Vi er heldige som har så mange flinke hjelpere som er med å bidra før jul. 

Så nå har vi hatt en fin stund sammen og fått bakt både kaker og hus😍

Det var bare Marcus selv som manglet , han valgte bylivets gleder fremfor å bake. Ja, tenk å få være 18 år igjen …

 

Nå har roen senket seg og vi har tenkt å nyte resten av kvelden omringet av deilig pepperkake duft og fornøyde barn. Ønsker dere alle en fin lørdags kveld…. 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *