Ny uke 😊

Categories Blogg

Tenk at det allerede er mandag igjen. Ukene går så altfor fort at jeg knapt henger med. Jeg tar det som et tegn på at jeg har det bra og at dagene mine fylles med begivenheter som jeg liker å holde på med. Det er viktig at jeg får bestemme selv over hvordan dagene mine skal være, det er det som skaper livsglede. 

I dag startet mandagen med fysioterapi som vanlig. Jeg kjenner på kroppen at jeg har vært med på festligheter i helgen, men det var virkelig verdt det. Ingen smerte i verden kan ta fra meg gleden det er å tilbringe tid med de som jeg er glad i. Jeg velger heller å ta meg helt ut i helgene å skape opplevelser med familien enn å sture hjemme. Da kan jeg heller hvile meg i ukedagene når familien er opptatt med jobb og skole. 

Nå sitter jeg her og planlegger ommøblering av stuen. Så i morgen samles alle assistentene og vi skal hive oss rundt. Tenk for en glede det er å kunne sitte og kommandere andre rundt uten å måtte løfte en finger selv 😂. 

Jeg elsker å finne på nye muligheter for trivsel og glede, og med de assistentene jeg har nå er dette enkelt. De tar alle utfordringer på strak arm og gjør alt for at jeg skal ha det bra. De er rett og slett og slett fantastiske. 

Jeg har endelig funnet assistenter som jeg trives med og der kjemien bare stemmer. Dette er ingen selvfølge og jeg føler meg utrolig heldig. Men det viktigste er at barna og familien trives med de og, ja de er nærmest blitt en del av familien. 

Denne mandagen viser seg fra sin beste side, det er et nydelig vær ute og jeg gleder meg til Isak kommer hjem fra barnehagen, for idag tror jeg vi må ut og oppdage nye ting. Uken er så vidt påbegynt, og hvem vet hva slags fantastiske ting som venter oss…   

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *