Borte bra men hjemmebest 🧡

Categories Blogg

Plutselig var helga over like fort som den kom. Vi har hatt en kjempehyggelig helg, med mye god mat og hyggelig selskap. Ekstra hyggelig var det at det kom flere gjester enn jeg visste om for å overraske meg, så vi var hele 14 personer samlet i helgen.

Jeg syns det er så fint når alle barna er samlet og se at de trives i selskapet til hverandre. Eldste gutten min har flyttet hjemmefra og da er det ekstra fint å se alle barna samlet. 

Isak, vår yngste på tre år har kost seg med søskenbarna sine på fire og seks år. De har herjet fra morgen til kveld og det var stor stas å få bade i bassenget i går. Det er ingenting som er finere enn å høre barnelatter i rommet. 

Selv om det er godt å få reise på tur så er det godt å komme hjem igjen og. Man blir veldig avhengig av hjelpemidler når man er syk, og det er ikke alt som kan bli med på tur. Etter å ha vært på flere reiser har vi funnet ut at det å bo på hotell er det beste for oss. Da har vi mulighet til å trekke oss litt tilbake når jeg trenger hvile og det blir litt enklere for min mann å få slappe litt av. Denne helgen hadde vi ikke med assistenter, det er litt godt å bare være familien som er på tur. Nå avslutter vi søndagen med å bestille pizza og både jeg og Isak har tatt plass i hver vår godstol. En riktig god søndag til dere alle    

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *