En god latter forlenger livet 😂

Categories Blogg

For en dag!!! Jeg tror ikke jeg har ledd så mye på aldri så lang tid. En ting er å planlegge ommøblering, en annen ting er å faktisk gjennomføre det. 

Alle assistentene satte i gang med godt pågangsmot og humøret på topp, men det tok ikke lang tid før første hindring var et faktum. Sofaen passet ikke inn sånn som vi trodde. Etter mye om og men fant vi likevel en løsning. Så var det kommoden på loftet som måtte ned. Den var tung og litt for bred for trappa, men etter at tre assistenter hadde vridd og vendt den rundt utallige ganger fikk de jaggu meg den ned. Da sier kommandanten ( meg altså) , den er for høy, her må vi gjøre noe. Da var det ingen vei utenom, beina måtte sages av. Som sagt så gjort. 

Den verste jobben var likevel igjen, TVen. Den hang på veggen, var blytung og nærmest uflyttbar. Her måtte alle assistentene tre til igjen, og ned kom den etterhvert. Men den skulle jo opp igjen og, men på en annen vegg. Her sto vi fast og jeg måtte ringe etter hjelp. Men hvem ringer man når man trenger en altmuligmann? Jo min kjære far, han som er pensjonist, kan alt om alt mulig og trer alltid til når nøden er stor. Han fant råd og nå er TVen også på plass. 

Jeg har hatt en fantastisk dag med mye latter, og hvis ordtaket stemmer så bør jeg ha forlenget livet med minst to år 😂. Nå har jeg sendt assistentene hjem for å hvile ut, og nå sitter jeg her å kan nyte kvelden i en litt ny stue….. 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *