Velkommen fredag 💜

Categories Blogg

Det ble plutselig litt kaos her i formiddag. For når min svigerfar skulle se over flybilletten for i morgen innså han at egentlig skulle han ha sittet på flyet allerede. Han hadde nemlig klart det kunststykket og bestille billett til feil dag!! Det er slettes ikke første gang dette skjer, han har gjort dette tidligere også. Ja en gang klarte han imidlertid og gjøre alt riktig, han kom seg på flyet og alt så ut til å gå helt strålende. Men så skulle han bytte fly på Gardermoen og siden det var litt ventetid benyttet han anledningen til å få seg en matbit.

Jeg vet ikke hva som gikk galt, men jeg har en mistanke om at han duppet av et øyeblikk. For han hadde ikke hørt at navnet hans ble ropt opp over høyttaleranlegget, så det flyet tok av med en passasjer mindre 🤣

Men la oss vende tilbake til dagen idag, for nå måtte ny billett bestilles, ny billett til full pris! Snakk om å se 3000 kroner gå opp i røyk, eller i dette tilfellet fyke til værs bokstavelig talt. Han prøvde først og ordne opp i dette selv, men for et liv det ble. Han ringte flyselskapet for å bestille tur til imorgen, men uansett hva de prøvde på så ville ikke betalingen gå igjennom. Her ble gode råd dyre, og igjen måtte han se seg nødt til å ringe sin bror for å få råd.

Det var broren som foreslo at kanskje jeg kunne hjelpe, jeg kunne sikkert bestille ny billett over datamaskinen. Selvfølgelig kunne jeg det, jeg er jo sekretær av yrke, og har nå gjort dette utallige ganger før. Men jeg fikk samme problem som flyselskapet, ikke pokker om betalingen ville gå gjennom. Så da måtte han ringe sin bankmann, og du vet du bor på en liten plass når din egen bankmann er kun en telefonsamtale unna. Jeg prøvde å forklare at han måtte si til bankmannen at det kom opp feilmelding om at transaksjonen ikke gikk igjennom. Dette måtte jeg gjenta hele tre ganger imellom alt snakket om vær og vind, heldigvis oppfattet han det rett før han var i ferd med å legge på.

Etter en rask sjekk på kontoen, kunne bankmannen fortelle at betalingen hadde gått igjennom på tross av feilmelding. Og etter at min svigerfar sjekket mailen sin, kunne vi endelig konstatere at billetten var bestilt. Isak har også vært hjemme i dag, og i alt kaoset med billetter og telefon samtaler satt han på do og ropte på hjelp. Heldigvis løste assistenten det problemet, men jeg fikk høre det når han kom ned trappa her, “jeg er skuffa mamma, hvorfor kom det ingen”? 

Han har nemlig lært seg et nytt ord, og nå er han fryktelig mye skuffet for tiden 🤣.

Til og med bikkja ble utslitt av dagens gjøremål 🤣

 

Så nå gjenstår det å se om han kommer seg hjem i morgen, jeg har ihvertfall bedt svigerfar om å holde øynene oppe på Gardermoen. Jeg har ihvertfall gjort mitt, så nå må han klare resten selv. Disse turene til Bergen begynner å bli i det dyreste laget spør du meg.

Men dagen har vært fin den på tross av en kaotisk start. Isak har kost seg hjemme med oss, lykkelig over å få fri fra barnehagen. Han var så glad for at han fikk være med på butikken for å ta helge handlingen, det er ikke mye som skal til for å glede en liten gutt.

Idag fikk jeg også en hyggelig mail fra Blogg.no, de ville gjerne publisere innlegget “Er det noen der?” på nettstedet foreldre.no. Det er ingenting som gleder mer enn når innleggene jeg skriver blir tatt godt imot, og artikkelen kan dere lese via linken under.

foreldre. Alvorlig syk, mor til fire

 

Nå er det helg og vi skal legge beina på bordet, vi skal nyte siste kvelden med en bestefar så god. Ha en god fredags kveld alle sammen 💜

4 kommentarer

4 thoughts on “Velkommen fredag 💜

  1. Å som jeg kjenner meg igjen, har også klart å bestille flybilletter til feil dag, til og med har jeg bestilt hotellrom på to hotell til samme datoer. Må jo le av det, men har lært😉og fy så dyrt det blir ved sånne feilbestillinger😳jeg startet morgenen idag med å surfe litt i bloggen din, først leste jeg innlegget fra i går om da Isak falt i trappen og så kom jeg over sendingen da dere var i God morgen Norge. Det var det som skulle til for at tårene rant i strie strømmer, Vivian😭ALS er ubarmhjertelig, helt grusom😥og det er så forferdelig at du i så ung alder fikk denne sykdommen..men så sitter jeg nå å tenker at hvis det er lov å si at det kommer noe godt ut av det så gjør det det. Du er et forbilde for andre og viser hvordan det går an å fungere i en familie som mor med ALS, hver dag deler du mange råd og tips til hvordan en kan leve et liv med så mye livsglede og livskvalitet som det er mulig med ALS. Du bidrar til å øke fokus på denne forferdelige sykdommen, noe som også er med på å påvirke politikerne til å prioritere ALS. Og du sprer håp og glede i bloggen din hver eneste dag😁😁og jeg har fått en ny venn❤og du og jeg har mange planer i høst, jeg gleder meg til både fakkeltog og tur med deg. Ønsker deg en fin lørdag😘i Bergen skinner sola i dag, det regner jeg med den gjør på Breistein, hos deg, og🌞god klem til deg🥰

    1. Du vet å berøre Gry ❤Tårene renner over alle dine fine ord. Solen skinner som aldri før, så idag blir dagen tilbrakt ute. God helg Gry, og stor klem til deg ❤

      1. Nå skal jeg ut på Sotra en tur, sondere terrenget❤❤❤skal ta noen bilder og sende til deg😁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *