Så var dagen her…

Categories Blogg

Gubben var som en unge på julaften i går kveld, for nå var dagen han hadde ventet på rett rundt hjørnet. Denne uken har gubben jobbet som gal ute, alt for å bli ferdig til i dag.
Endelig var dagen her, i dag skulle dekket på verandaen støpes. De var på plass før jeg hadde stått opp i dag, og når jeg omsider kom meg opp fikk jeg meg litt av et syn.

Jeg begynte faktisk å lure på om jeg var med i en påskekrim, for det er ikke hver dag jeg står opp og ser en mann med finnlandshette utenfor vinduet. Takk gud for at det ikke var mørkt ute, for da hadde jeg svimt av. Det var litt av et syn tidlig på morgenen, jeg tror jeg aldri har våknet så fort før.

Solen skinte fra en skyfri himmel når jeg sto opp i dag, og det kunne ikke ha passet bedre.
Jeg bestemte meg nemlig i går, i dag skulle jeg være med å være med å handle.
Det er jo snart påske og jeg elsker å pynte til høytider, i tillegg trengte en liten gutt noen nye klær. Jeg trodde faktisk det skulle være mer folk på kjøpesenteret i dag, men det var nesten folketomt på kjøpesenteret.

Derfor gikk handle runden kjapt unna, men jeg fikk sjokk når jeg skulle kjøpe klær til en liten gutt. Fy pokker så dyr klærne har blitt, jeg holdt på å ramle ut av rullestolen.
Fire plagg kostet meg nesten to tusen kroner, snakk om å bli flådd på høylys dag. Nei det lønner seg faktisk ikke å gå i butikken og handle lenger, spesielt ikke når du skal kjøpe klær. Jeg får det dobbelte til samme pris når jeg handler på nett, enda godt jeg ikke er ofte på shopping.

Vi gikk for svart betong…
Her kan vi by opp til dans...

Vel hjemme igjen holdt arbeidsfolket enda på, og de har virkelig gjort en fantastisk jobb. Gubben har fått en kar til å hjelpe seg, og det er han som skal ha mest skryt. Uten han hadde ikke dette gått, vi hadde aldri kommet i mål. Så i kveld har vi mye å glede oss over, i tillegg kommer min datter hjem i dag. Jeg gleder meg til jeg kan rulle ut på verandaen igjen, sitte i sola og nyte utsikten…

6 kommentarer

6 thoughts on “Så var dagen her…

  1. Du skriver så herlig. Hadde du gitt ut en bok hadde jeg vært den første til å kjøpe 💃💃

  2. Så utrolig flott det blir eller ble. Og ja dette blir et flott sted å nyte vår og sommer fremover

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *