Ja, da er det bare å vente…

Categories Blogg

I går ettermiddag så jeg endelig “dagens lys” igjen. Jeg kom meg ut! Endelig kunne jeg også trekke inn litt frisk luft. Jeg har ikke vært utenfor døren siden forrige helg og det er altfor lang tid for en utålmodig “skrott” som meg.

Jeg var jo også litt lei av min egen tilværelse i går, og da hjelper det å komme seg ut. Heldigvis var naboen hjemme, og de hadde besøk. Så Isak fikk hele fire barn å leke med. Det var et yrende liv borti gata her, med både barnelatter og skravling. Det hjelper på humøret å komme seg ut blant folk, og spesielt nabodamen som med sitt gode humør alltid får meg i litt bedre humør.

Vi hadde en fantastisk stund ute, helt til det begynte å regne. Men når to mannfolk som begge heter Geir til fornavn (min mann og nabodamens mann heter det samme) slår seg sammen, da går alt. Så med noen plankebiter opp på hverandre, kom rullestolen seg opp og under tak. Hvem har sagt at ikke menn kan være løsningsorienterte? 🤣

Vi fikk oss en god latter også. For hvorfor er det sånn at når mannfolk først skal kjøpe noe, så må det helst være større enn størst. Nabodamen sa til meg at nå var gubben begynt å se på båt til hennes store ergrelse. Vi observerte så at alle mannfolkene satt bøyd over hver sin telefon.

Fem minutter etterpå fikk vi vite hvorfor, båten var funnet og kjøpt! Vi damer bruker kanskje mye penger på klær og interiør, men det kan ikke måle seg med prislappen når mannfolkene først kjøper noe. Konklusjonen må derfor være at vi damer må begynne å tenke større når vi først skal bruke penger 🤣.

I dag begynte dagen min med fysioterapi. Jeg merker at medisinen hjelper mot smertene, jeg har litt mindre vondt under tøyning. Det har vært et mareritt tidligere, mye smerter under hver bevegelse, derfor var det en liten befrielse og ikke ha så mye vondt i dag.

Min nest eldste sønn ligger hjemme rett ut. Han har det tøft for tiden. Mye stress på skolen gjør at migrenen melder seg. Nå har han vært hjemme fra skolen i to dager med en dundrende hodepine. Jeg får så vondt av han, synes det er så synd at han må kjempe seg gjennom skoledagen, det går rett og slett på “helsa laus”. Jeg bare håper at han klarer å holde ut og består fagprøven. Da er han ferdig med alt og kan puste ut litt.

I dag fikk jeg beskjed om at reportasjen til BA er klar til å gå i trykken. Den kommer ut på lørdag. Selv har jeg ikke sett bildene, bare lest utkastet, så det blir spennende. Det er bare ventetiden igjen. Nå skal jeg kose meg med “Fader Brown” på TVen (ja, jeg er litt gammeldags), og fyr i peisen og bare nyte det å være til. Ønsker dere alle en fin fin torsdag ❤. 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *