Det kribler i kroppen…

Categories Blogg

Jeg kjente det i morges , rastløsheten var tilbake. Derfor var det litt ugunstig at jeg måtte ligge til 11.30 idag. Godt å kunne dra seg litt selvfølgelig, og det kom jo noe godt ut av det, assistenten fikk bevise at hun fikk meg opp av senga på egenhånd. Små ting gir mestringsfølelse.

Grunnen til en litt langsom start på dagen var at idag var det andre sine behov som måtte gå fremfor mine. Bikkja måtte nemlig til dyrlegen idag tidlig, så det var det første assistenten måtte gjøre når hun kom på jobb idag. Vi har nemlig merket at han har begynt å halte litt i det siste, dessuten har han fått et par fettkuler på kroppen. Så idag skulle han til full utsjekk.

Heldigvis viste det seg at han var i god form, bortsett fra en liten betennelse i hoften var han tipp topp. Han er jo som så mange andre begynt å dra på årene, så kulene var bare alderskuler. Vi har vært heldig med den hunden, bortsett fra en prolaps for noen år siden har han holdt seg frisk, som eieren så holder han ut. Han er som en vin, han blir bare bedre med årene. Vi skal holde ut lenge enda vi to.

Idag kom eldstebroren min på besøk, de er midt i en flytteprosess. Etter maaange år som rogalendinger, har de nå bestemt seg for å gjøre vestlendinger av seg. Dette er noe jeg setter umåtelig pris på, nå kan vi besøke de hver helg om så. Austevoll er plassen, leiligheten er kjøpt og flyttelasset er kommet frem, dette blir bra.

Det blir alltid liv i leiren når de stikker innom, Isak elsker nemlig sin galne tante. Hun er høylytt, vill, og full av sprell, en god kombinasjon for en liten gutt. Så som alltid har de satt huset på hodet, men vi elsker det, de gjorde denne onsdagen helt perfekt.

Fotografen er i speilet 😅

Men selv om vi har hatt besøk med lydnivået opp under taket, så kjenner jeg likevel på det. Følelsen av rastløshet forsvinner ikke, jeg kan ikke være lenge i ro før jeg trenger at det skjer noe. Jeg er lei av og bare sitte inne og svare på mailer og ordne hus, jeg vil gjøre noe jeg har lyst til.

Så derfor må jeg finne på noe, jeg må klekke ut en plan.  Men enn så lenge holder jeg meg inne fremfor peisen, for ute herjer kong vinter enda. Nyt kvelden folkens, vi er allerede halveis i uken, snart er det helg igjen…

6 kommentarer

6 thoughts on “Det kribler i kroppen…

  1. Hei. Jeg har fulgt deg en stund. Du er da helt unik. Synes du skulle skrive en bok jeg. Bruk bloggen din sine innlegg og føyvtil å trekk fra. Start boken med Isaks fødsel. Kall boken mamma på hjul….som bloggen din. Skriv et utkast på ca 100 sider og send inn til mange forlag. Jeg hadde kjøpt den boken med en gang. Du er en meget spesiell person…i positivt forstand…..Du er flink til å skrive. Ikke nøl….sett i gang❤😘

  2. Godt å ha mål om å VILLE noe. Ikke nøye seg med å bare sitte å vente. Kjenner av og til det kribler jeg også. Men noen ganger er jeg gorre daff… 😀

  3. Det er bra du er rastløs, det betyr at du er i form og har energi🤩🤩klar for å finne på noe meningsfullt nå?? Jeg og😍så går det mot lysere tider og jeg lurer litt på om det kanskje er på tide at du kommer deg ut på tur igjen?😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *