Båter i nød 💜

Categories Blogg

NRK går i bakgrunnen. Helt siden jeg sto opp har vi fulgt dramaet som har utspilt seg til havs. Spekulasjonene er mange, tusenvis av passasjerer er berørte, heldigvis endte det godt 💜

Jeg var rimelig sjokkert når jeg så at lastebåten som var i området for å hjelpe, også fikk motorhavari. Hva er det som skjer? Hvordan er det mulig? Men jeg er glad for at det ikke gikk verre, med det været som var i går kunne det ha gått så mye verre. Da er det godt å se at vi stiller mannsterke opp for å hjelpe. Hatten av for Molde kommune for måten de har stilt opp på❣

Det lukter så godt i hele huset. Min mann er i full gang på kjøkkenet, det blir finnbiff gryte til middag. Jeg gleder meg, det er ikke ofte han hiver seg rundt, men når han gjør det så gjør han det med stil.

Kvelden i går var fin. Så dere kampen i går? Norge-Spania? Det var nesten, men dessverre bare nesten vi klarte å karre til oss 1 poeng. Men det lover nå bra for fortsettelsen, og jeg lever i håpet. Min datter var også fornøyd når hun kom hjem i går. De vant alle tre kampene i går og er videre til sluttspillet.

Det går av stabelen neste helg, og da skal jeg være på plass koste hva det koste vil. Like greit at jeg sto over denne helgen, jeg får heller være klar til neste helg. Som du sikkert har lest, har jeg hatt en strålende morgen. Det fineste med helgene er nettopp morgenen. Bli vekt opp av en liten tass som gjerne vil tilbringe litt tid med mammaen sin. Selv om det går på helsa løs noen ganger, så ville jeg ikke vært det foruten.

Jeg har ikke vært utenfor døren siden forrige helg. Normalt prøver jeg å komme meg ut på ettermiddagen om ikke annet. Men denne uken har været stoppet meg. Jeg orker ikke bruke masse tid på å kle på meg, for så å gå ut og bli klissvåt. Nå har jeg holdt meg frisk hele vinteren igjennom, så jeg har ikke tenkt å risikere noe nå.

“Det lukter PESSLOKT av deg”, roper Isak til faren sin 🤣. Han plukker opp det ene og det andre, og spesielt ord og uttrykk fra Finnmark biter han seg merke i. Denne alderen er så fin, de kommer med det ene gullkornet etter det andre. Da er det bra mammaen skriver blogg, det blir nedskrevet og dokumentert til evig tid 🤣.

Resten av dagen blir det bare innekos. Det er søndag, så det betyr en real Tv kveld. Nå sitter jeg her god og mett, fornøyd med min egen tilværelse. Lykkelig over at jeg fortsatt har flere gode dager enn dårlige. En riktig god søndag til dere alle ❣

PS: I morgen skal jeg fortelle dere en god nyhet, men ikke før i morgen… 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *