Velkommen mandag…

Categories Blogg

Brått var man tilbake til hverdagen igjen, jeg er igjen tilbake i lenestolen og med dataen fremfor meg. Men for en helg det har vært, og for en fin avslutning på helgen det ble igår. Tenk å starte søndagen med ferske nylagde lapper fra naboen, og avslutte søndagen med besøk og gaver til Isak, gjett om han var fornøyd, ja vi alle var fornøyd.

For igår kveld kom mine foreldre på besøk, og midt i besøket kom også en god venninne av meg uanmeldt på døren. Det er alltid koselig med besøk, jo flere jo bedre. Men hun hadde også med seg en overraskelse til Isak fra sin svigermor, samme snille damen som strikket nydelige sokker til meg for en stund siden. Denne gangen var det Isak som fikk nydelige strikkede sokker, ja flere par til og med. Som om ikke det var nok, så fikk han også en betongbil fra lekebutikken. Gutten ble i fyr og flamme her.

Overraskelser står vist i kø for oss i disse dager, vi er evig takknemlig over all den omtanken vi blir møtt med. Så tusen takk til deg igjen, snille deg, som bryr deg så mye og tar deg bryet med å strikke deilige varme sokker til oss, det betyr uendelig mye.

Idag skulle jeg egentlig ha fysioterapi, men den ble utsatt til imorgen. Det er lenge siden jeg har gledet meg til å få litt behandling, men gudene skal vite at jeg trenger det etter alle sprell jeg har gjort i helgen  🤣For å si det sånn, jeg kjenner på kroppen at jeg lever, det skal tydeligvis ikke gå upåvirket hen og fly paragliding 😂Så nå går det nok en god uke før smertene slipper taket, men vet du hva, jeg kunne ikke brydd meg mindre.

For er det en ting jeg vil, så er det å kjenne at jeg lever, jeg hadde glatt flydd i dag igjen dersom jeg hadde hatt muligheten. Ingen smerte i verden kan ta fra meg denne opplevelsen, det er en liten pris og betale for en opplevelse så stor. Så om det er noen der ute som trenger forsøkskaniner som er handikappede til ekstremsport, jeg stiller gjerne opp 😅

For et drittvær vi plutselig fikk! Det fosser ned ute, det er dråper store som kattunger, ihvertfall høres det ut sånn. Så her er det bare å holde seg innendørs, vi får heller finne på noe inne i ettermiddag. Jeg er glad Isak er i barnehagen, for da får han i det minste slitt seg litt ut. Han var mye inne i går og det merket vi får å si det sånn. Det er mye energi i en så liten kropp, og han herjet vilt her igår kveld.

Han har jo nå sluttet med smokk på dagtid, han har kun brukt den ved innsovning på kvelden. Men igår glemte han hele smokken og sovnet uten. Halleluja sier bare jeg, nå er vi på riktig vei. Det er slutt på bleier, han går på do alene, helt tørr på natta fra dag 1 egentlig, og nå klarer han seg mesteparten av tiden uten smokk også. Nå er han virkelig blitt stor den gutten.

Så nå gleder jeg meg bare til vi skal reise på ferie sammen, besøke Kaptein Sabeltann og alle hans menn, det blir stas det. Men idag skal vi bare kose oss inne, drømme oss bort til sommerens glade dager, og kjenner jeg Isak rett, så blir det vel en tur inn i fantasiens verden, så gjenstår det å se hvor turen går idag…

 

Legger ut en liten filmsnutt til av helgens begivenhet, håper på å få hele filmen tilsendt snart…

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *