Så var vi i gang…

Categories Blogg

Reklame | Bok av Vivian Brosvik

I dag var det bare å brette opp armene, for vi hadde bøker som skulle sendes.
Heldigvis hadde jeg to assistenter på jobb i dag, og det kom godt med denne tirsdagen. For når 80 konvulutter skal skrives på sier det seg selv at det kan bli litt mye for en person, skrivekrampe kunne lett oppstå.
Assistentene har virkelig jobbet på spreng i dag, uten dem hadde dette aldri gått.

Så idag ble de første 80 bøkene sendt ut, det var en befrielse å komme i gang med dette store utsendelsesprosjektet, nå håper jeg bare alle kommer frem.
Jeg hadde satt pris på en melding dersom det dukker opp en bok hos en av dere, så kan jeg få litt ro i hjertet. Hele stuen så ut som et postkontor i dag, det var konvulutter overalt. Jeg tror assistentene var rimelig lettet når de endelig kunne sende de første bøkene avgårde, for nå var vi godt over halveis.

Jeg derimot kunne ikke bidra med så mye i dag, men jeg har i det minste fått svart på alle henvendelsene. Og det har vært litt av en jobb, spesielt når tallet på henvendelser bikker 100. Samtidig har det vært så kjekt å skrive med dere, jeg har lært mange av dere bedre å kjenne.

Jeg burde egentlig smile fra øre til øre her jeg sitter, for jeg har solgt bøker over all forventning. Aldri hadde jeg sett for meg at 100 bøker skulle gå så fort, egentlig burde jeg sprettet champagnen.  Men jeg sitter her med en liten skuffelse, over alle de som ikke har gratulert meg. Kjøpe boken er ikke så nøye, men en gratulasjon hadde vært kjekt å få fra alle de som faktisk kjenner meg.

Etter seks år med denne sykdommen så burde jeg egentlig blitt vant til det, for jeg har jaggu mistet mange opp igjennom årene. Men det gjør vondt når de man tror støtter deg melder seg ut, og det merker jeg igjen nå.
Jeg prøver selvfølgelig å ikke bry meg, men det er forferdelig vanskelig.
Likevel er jeg så glad for alle meldinger jeg har fått så langt, de hjelper virkelig på.

Uansett så skal jeg nok sprette champagnen, men det får vente til 17 Mai.
Den dagen skal jeg virkelig feire, for jeg vet at det ikke er en selvfølge at jeg fremdeles er her. Det fikk jeg en påminnelse om igår, da gikk en ung dame bort i denne drittsykdommen. Livet er ingen selvfølge, det har jeg virkelig fått erfare…

PS: Vil du kjøpe boken min? Send meg en mail på [email protected]

 

7 kommentarer

7 thoughts on “Så var vi i gang…

  1. Fantastisk!🎉🌸💜
    Gratulerer så mye!🤩🤩🤩
    Rett og slett imponerende og sannelig bra du hadde 2 assistenter i dag.🤗Godt at du har fått unnagjort den jobben. Den tar sin tid og når man holder på hjemme kan det fort bli litt kaos, så jeg skjønner godt at du er fornøyd med at dere ble ferdige.😊

  2. Sender deg masse gratulasjoner og varme klemmer. Jeg gleder meg virkelig til å lese boken din. Jeg beundrer deg virkelig for taklingen din av både sykdommen og alle vansker du/ dere har hatt på veien. Dere er en fantastisk familie og du spesielt. Du har fått en sykdom jeg ikke unner min verste fiende. Lykke til kjære Vivian. 🥰🥰

  3. Gratulerer ❤️🎉 Nå gleder jeg meg til å få boken ❤️ Leser bloggen din hver kveld på sengen Alltid koselig å lese hva du har gjort iløpet av dagen å se mange fine bildet. God natt hilsen Hilde

  4. Du fortjener en hel tønne med champis !!!!!! 🤩👌❤️ Det utrolige arbeide som ligger bak hvert ord er umulig sette ord på. Ikke bare skrive d med øynene, men å formulere seg. I hvilken rekkefølge skal hva komme. Jeg husker jeg var på sånn runde rundt bryggen og oppover gatene med forfatter Gunnar Stålesen hvor jeg fikk pratet litt med han. Da spirte jeg hvordan han begynte med en bok, og det var med en plan strukturert. Husker ikke ordet for det. Men det var slik vi lærte på skolen når vi skulle skrive stil.

    Men all ære til deg Viviann, du er en tryllekunstner, du får det umulige til. Jeg gleder meg også til å lese boken din. Eller rettere sagt både glede og vemod. Det jeg har lært av deg å kjenne gjennom bloggen er at du er et sterkt menneske. Et menneske jeg ser opp til. Du er enestående. Vit det. God klem og skål fra Synnøve 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🇳🇴❤️

  5. Gratulerer så mye Vivian ❤️❤️❤️Eg har fulgt deg nå lenge og din kamp for livet 💪🏻 Ønsker deg bare gode dager 🎉🇳🇴🤞🏻🥂🥂🥂🥂klemz ( ps. Eg har hatt det litt tøft her med min diagnose ( Bipolar ) og derfor har eg ikke fått heiet som eg pleier )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *