Klar for påske

Categories Blogg

Jeg merket i natt at det er blitt varmere ute , jeg tror det er første gang i år at jeg har våknet opp i svette. Nå er det en stund siden jeg byttet ut vinterteppe mitt med et litt tynnere et , men selv det ble for varmt i natt. Det verste jeg vet er når lakenet klistrer seg til kroppen , et fuktig laken er alt som skal til for å sette meg ut av spill. Jeg følte jeg var limt fast til madrassen , det var umulig for meg og få til noen bevegelser.

I dag merket jeg at påskeferien hadde begynt , for når jeg sto opp så var to av ungdommene oppe allerede. Her i huset begynner ferien alltid veldig bra , de første to dagene kommer de seg som regel opp til normaltid. Men når dag tre kommer så er alt snudd helt rundt , som små flaggermus flyr de rundt i huset på nattestid. Heldigvis er det ikke lenge til vi drar på påsketur , og da blir det ikke rom for å ligge utpå til langt på dag.

Jeg gleder meg såååå mye til vi drar , det spiller ingen rolle om det bare er for to dager. Vi trenger litt stueforandring nå , oppleve nye ting sammen. Nå ser det faktisk ut som det er meldt bra vær også , jeg håper virkelig vi får litt påskesol på turen vår. Vi har jo planlagt å være mye ute , og selvfølgelig må vi ha vår tradisjonelle påske eggjakt i år også. En liten gutt har mast om påskeegg i flere uker nå , men nå nærmer det seg heldigvis.

På jakt etter bjørkeris

Siden vi bare skal være borte i to dager i år så tenkte jeg at vi måtte jo pynte litt til påske , jeg hadde sikkert gjort det uansett kjenner jeg meg selv rett , for jeg elsker å pynte til høytider. Nå er i det minste skapet kommet på plass igjen i gangen , så idag kunne vi endelig rydde opp i stuen. Det har vært et kaos her uten like , så nå var det på tide og få litt orden igjen.

Stakkars assistenten , for når hun kom på jobb i dag så fløt hele huset over av ting og tang. Så du kan trygt si at hun ikke har vært arbeidsledig i dag , det var nok arbeid for tre assistenter. Men hun kom i mål til slutt , og vi fikk til og med pyntet til påske. En liten gutt ble i fyr og flamme når han kom hjem fra barnehagen i dag , påskekyllinger og påskeegg grep oppmerksomheten til en lykkelig gutt. Når han i tillegg fikk høre at han kun hadde morgendagen igjen i barnehagen og så var det ferie i mange dager , ja da sto jubelen i taket. Så nå tror jeg vi alle er klar for litt ferie , og vi skal gjøre alt for at den skal bli fin for både store og små…

5 kommentarer

5 thoughts on “Klar for påske

  1. Så koselig pyntet 🐣🐥🧡💛 Fine bilder 🌼🌼 Kose dere masse på tur 🥰🧡❤️💛🌼🐥🐣

  2. Så fint pyntet det er hos dere. ❤️🐣 Har en plan om få ryddet og pyntet her og. Jeg er jo preget av sykdom, og avhengig av hjelp til å få ordnet ting. Nå har min datter kommet hjem til påske, og da vil nok påskepynten snart være på plass. I går gjorde jeg noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre. Men min datter og jeg fant ut at d var på tide vi pyntet oss litt også. Så i går fikk jeg satt på vipper. Ikke sånn gardin vipper he he, men klassiske. Og dæven for en forskjell. Ikke ofte jeg sminker meg når jeg bare ligger hjemme, eller er innlagt på sykehus. Men no trengs d ikke. Jeg så visst mer våken ut, tjohoo, ikke verst d. Så nå er jeg påskepyntet 😉 Ellers ang laken, jeg antar du har d, men spør likevel. Du har slik skli laken? Jeg fikk d av ergoterapeut siden jeg ikke klarer flytte beina sidelengs eller opp når jeg ligger, så da hjelper d skli lakenet med å komme seg ut av sengen. Merker stor forskjell på sykehus når jeg ikke har d. Da ligger jeg stuck fast. Ellers ønsker jeg dere en koselig påsketur, d er herlig kunne se litt andre vegger definitivt! God påske klem fra Synnøve ❤️🐥❤️

    1. Åååå så kjekt Synnøve , for en fantastisk datter du har💖Det skal ikke så mye til før man føler seg litt fjong , vi trenger det alle innimellom💜Ja jeg har sklilaken , men jeg syns det er så klamt og ligge på så jeg bruker det sjeldent.
      Riktig god påske til deg og dine Synnøve , stor klem tilbake 💖

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *