Hjem kjære hjem ❤

Categories Blogg

Først av alt så må jeg få takke. Takke alle dere som har lest innlegget mitt idag og sendt meg mange fine ord. Dette innlegget har ligget på vent en stund, og jeg tror jeg har redigert det tusen ganger. Det var et innlegg som jeg har gruet meg veldig til å dele, for ennå den dag i dag har jeg problemer med å prate om det. Det er bare mine nærmeste som vet hvordan jeg har hatt det, og det skal sies, jeg ble aldri den samme etter det skjedde.

Men idag hadde jeg en rar opplevelse, en opplevelse som fikk tårene til å renne i strie strømmer, en opplevelse som gjorde meg varm om hjertet. Det sies det er mer mellom himmel og jord enn vi vet, og det fikk jeg bevist idag. For rett etter at jeg hadde publisert innlegget så satte jeg meg i bilen klar for å starte på hjemturen. På vei ut av parkeringsplassen kom det plutselig en sang på radioen, en sang jeg ikke har hørt siden han døde, en sang som kom ut rett før han døde, en sang som han spilte om og om igjen og helst på full guffe. Sangen var “Bailando” og han elsket den sangen.

Det var som om han prøvde å fortelle meg noe, sende meg en beskjed om at han hadde det bra. Jeg fikk en varm følelse gjennom hele kroppen, en varme jeg aldri har kjent maken til. Det finnes virkelig noe der ute, det er jeg nå overbevist om.

Hjemreisen ble både rar og fin på samme tid, vi har hatt en pipelyd fra høyre bakhjul gjennom hele ferien, en gjennomtrengende lyd som har gjort oss gal hele gjengen. Men i dag etter min opplevelse av nærvær fra noe høyere enn meg selv, tenkte jeg at det er nå lov å prøve seg, så etter å ha hørt på lyden noen mil så sa jeg navnet hans og ba han om å gjøre noe. Og vet du hva? Stille ble det.

Idag fikk jeg også gleden av å møte en ukjent leser. Hun sendte meg melding igår og lurte på om vi hadde anledning til å stoppe på veien, hun hadde nemlig noen avleggere hun gjerne ville gi meg til blomsterbedet mitt. Jeg blir like rørt hver gang over den omtanken jeg blir møtt med av helt ukjente mennesker. Jeg skulle gjerne ha møtt hver enkelt av dere, kanskje en norgesturné er på sin plass 🤣Det var ihvertfall en stor glede og få treffe henne i dag, og vi fikk en fin liten stund sammen.

Marta, opprinnelig fra Voss men bor nå i Hønefoss 

Denne ferien kunne ikke ha endt på en bedre måte. Alt jeg føler nå er ren og skjær lykke over alle opplevelser vi har hatt. Nå har jeg kommet tilbake til godstolen etter åtte fantastiske dager på veien, og jeg er så takknemlig for alt vi har opplevd, og alle øyeblikkene vi har delt sammen. En god natt til dere alle, så skrives vi nok i morgen også….

4 kommentarer

4 thoughts on “Hjem kjære hjem ❤

  1. Herlig rørende innlegg dette også 🙂 Og vet du hva? Jeg tror ogs det finnes mer mellom himmel og jord………. bare vi har troen på det. Det er helt sikkert. Og at de som har reist fra oss av og til gir oss signal og beskjeder – det er jeg ikke i tvil om. Du hadde en herlig opplevelse der. Jeg ser du kjører mot Lærdal. Da er du derfra da tenker jeg. Jeg jobbet en hel sesong på Lindstrøm hotell i Lærdal. En vakker plass rett og slett. Bodde på det gamle bygget rett over veien for hotellet og elsket å gå gjennom gaten der med de flotte gamle husa. har vært der noen ganger senere i livet, og gode minner strømmer på. Ønsker deg en flott søndag!

    1. Tusen takk Mette ❤Lærdal er en nydelig plass. Jeg har vært der så mye opp igjennom årene at det føles som hjem for meg. Jeg bor i Bergen men er opprinnelig fra Førde. Det var en mektig opplevelse for meg igår, ingen tvil å spore lenger hos meg, noe finnes der ute. En riktig fin søndag til deg og ❤

  2. 🙂 Ok ja jeg så jo skiltet Lærdal vet du – og tenkte det var det som var hjem kjære hjem 🙂 Bergen er en flott by! Ønsker deg en flott mandag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *