Endelig påskeferie…

Categories Blogg

Jeg våknet opp med et smil rundt munnen i dag , endelig var dagen jeg har ventet på her. Små skritt fra badet tydet på at en liten gutt var våken , han gjorde seg klar for sin siste dag i barnehagen. Men det var ikke bare en liten gutt som var på badet , en liten tass kom også plutselig løpende. Det var en fryd å høre på de , det var tydeligvis en kamp om klærne til en liten gutt.
“Slipp Simba , de er mine” hørte jeg en liten gutt rope , og like etter kunne verdens vakreste melodi høres.

En liten tass hadde krøpet opp på en liten gutt , og ga han dagens første vask med tungen. Lyden av barnelatter fylte huset , det finnes ikke en finere lyd i hele universet. Snakk om å få den beste starten på dagen , og bedre skulle den bli. En liten gutt kommer alltid inn for å ta farvel med mammaen sin , og idag var intet unntak. Jeg merket ikke at han kom inn før han var på vei opp i senga mi , og jeg fikk den største farvelklemmen jeg noen gang har fått.
“Hade mamma jeg kommer snart tilbake , og da skal vi være sammen hele tiden”

Jeg kom meg opp til vanlig tid , men nå følte jeg meg ikke fullt så våken lenger. Egentlig skulle jeg bare ha holdt meg våken fra klokken 07.00 , for det som gjør meg virkelig trøtt er den lille slumringen jeg holder på med til assistenten kommer. Likevel kom jeg meg opp , og idag ble jeg gledelig overrasket av hjemmesykepleien. Hun tilbydde seg nemlig og flette håret mitt , bare det at hun tok seg tid til å gjøre det betyr mye. Jeg takket og bukket , jeg sier ikke nei til en ny hårfrisyre. Det gjør alltid godt med en liten fornyelse , man blir lei av den samme hestehalen dag ut og dag inn.

I dag hadde jeg kun en tanke i hodet når jeg sto opp , jeg måtte få tid i løpet av dagen til å pakke. Nå er det jo bare to dager vi skal være borte så jeg trengte heldigvis ikke fylle en hel koffert , men noe må bare være med. Heldigvis er jeg ikke så dårlig enda at jeg trenger og ta med meg en haug med hjelpemidler , og akkurat det takker jeg høyere makter for hver gang vi skal på tur. Pokker som jeg hater denne koronaen , for alt jeg vil er å reise mens det enda lar seg gjøre. Alle trenger å komme seg bort i blant , det gjør godt for kropp og sjel.

Takk og lov for at min datter var hjemme i dag , og at hun hadde fått låne bilen til gubben. For det skulle vise seg at gubben ikke kom seg så fort hjem som normalt i dag , en ulykke førte til endeløse køer på veien idag. Derfor måtte storesøster hente veslegutt i barnehagen , mens gubben endte opp med å stå en og en halv time i kø.

En liten gutt var som vanlig helt i hundre når han kom hjem , noen ganger lurer jeg på om han sparer på energien til han kommer hjem. I dag var det hundetunnelen til Simba som fikk gjennomgå , han skulle leke at han var en orm. Krypende kom han inn til meg , og jeg kunne ikke annet enn å smile når jeg så han. Jeg skjønte med ett hvordan de neste dagene kom til å bli , for med energiklump i huset så blir det aldri kjedelig.

Gave fikk han også i dag , fra en av dere lesere. Han vet ikke hvor heldig han er , tenk å være fem år og få gaver av fremmede mennesker i postkassen. Denne damen lager fantastiske flotte bamser i alle ulike former , og vår lille gutt har vært så heldig og få mange de siste årene. Så når han åpnet pakken og fant nok en bamse (og litt godteri) ropte han ut , “denne må bo sammen med de andre mamma , de er jo en familie.” 
Så tusen takk Veronica , du brakte glede til en liten gutt i dag.

Omsider kom gubben inn døren her , lykkelig over at han endelig var hjemme. Men han bråstoppet når han kom inn i gangen , for der satt en liten tass på et uvanlig sted. Min datter hadde nemlig funnet ut at nå skulle hun lære en valp og gå i trappen , og det gikk bra helt til en liten tass kom halveis opp. Da nektet han og gå lenger , så der satt han når gubben kom hjem. Min datter måtte bære han ned igjen , det var litt skummelt for en liten tass. Men jeg tenker at det ikke går så lang tid før han spretter opp trappa , det er bare snakk om tid før han mestrer det også.

Nå skal vi bare nyte kvelden sammen , feire at nå er påsken startet hos oss også. Morgendagen kommer til å bli travel for meg og gubben , det er en del som må ordnes før vi drar. Dessuten har gubben ymtet frempå at jeg skal få en spaopplevelse i morgen tidlig , og jeg vet så innmari godt hva det innebærer…

13 kommentarer

13 thoughts on “Endelig påskeferie…

  1. God påske! 🐣 Fantastisk å se Simba under sofaen 😂 Kos dere på ferien det er vel unt! Og vet at dere vil følge alle råd, anbefalinger og påbud 😉

    1. Du er jaggu meg observang , jeg måtte gå inn på innlegget for å se en gang til , snakk om linselus 😂Riktig god påske Line , ja her er både håndsprit og munnbind pakket med 💖

    1. Ja her er det bare å stålsette seg for morgendagen , vet så inderlig godt hva gubben sin spa stund innebærer 😂Riktig god påske kjære deg , kos deg masse sammen med dine 💖🐣Stor klem tilbake💜

  2. Jeg ønsker både deg og din flotte familie en riktig god påske 🐣 ☀️ kos dere masse på tur 😃 må bare ønske deg masse lykke til med SPA opplevelsen i morgen. Stor påskeklem fra meg ♥️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *