Sammen enda…

Categories Blogg

I dag har min nest eldste sønn bursdag, og det første jeg tenkte idag når jeg våknet var at jeg hadde klart det!
22 år har nå gått, likevel føles det som igår at jordmoren la en perfekt liten bylt på mitt bryst. Når jeg tenker på den reisen vi har hatt sammen så føler jeg meg stolt, for til tross for mye motgang så er jeg her fremdeles.

Første bursdagsfeiring

Fremfor meg står det nå en ung flott mann, en ung flott mann som virkelig har kjempet seg gjennom livets mange utfordringer.
For seks år siden så fremtiden mørk ut, men idag ser jeg bare lys.
Jeg ser det i øynene på min sønn, takknemligheten over at jeg igjen kan sitte her sammen med han.

For 22 år siden ble jeg mamma for andre gang, ut kom en liten kropp med navlestrengen tvinnet godt rundt halsen. Jeg husker enda den kaotiske siste delen av fødselen, redselen for at det ikke skulle gå bra var tilstede. Men da du ble lagt på brystet mitt for første gang, og jeg så de små øynene dine myse mot det skarpe lyset, ja da visste jeg at alt ville bli bra.

Min kjære gutt, du er elsket. Fra den dagen du ble født har jeg prøvd å overøse deg med kjærlighet, det vi manglet av materielle ting det tok vi igjen med kjærligheten. Min lille diamant, ja for det var det jeg kalte deg. Du likte alltid så godt å krype inn i  mammas armkrok og lese bok, plutselig kunne du titte opp på meg med krystallklare øyne og si “er jeg diamanten din mamma“.

Du har alltid hatt et godt hjerte, alltid hatt omsorg for de som ikke hadde det så godt. Aldri ble du sint, mens andre på din alder trasset og raste, så smilte du deg gjennom trassalderen. Det smilet ditt glemmer jeg aldri, når du smilte lyste du opp hele rommet. Jeg elsket smilet ditt.

Mamma sin diamant

Selv om du fyller 22 år idag så ser jeg det fortsatt, smilet ditt er der enda. Kanskje ikke så ofte som før, men fortsatt kan du lyse opp et helt rom. Jeg fikk en engel til meg for 22 år siden, og idag er du voksen. Vi har stått sammen du og jeg når det har stormet som verst, og du har bevist hvilken styrke som bor i deg. Du må aldri tvile på deg selv, for jeg vet hva som bor i deg.

Idag skal vi feire deg, jeg skal gjøre mitt beste for at dagen din blir fin. For selv om livet ikke ble helt som vi hadde sett for oss, så er jeg takknemlig. For i 22 år har jeg fått fulgt deg, jeg har fått se deg bli voksen. Så idag skal vi feire deg min diamant, og være takknemlig for at vi fortsatt er sammen….

Jeg elsker deg 💜

Fantastisk storebror
8 kommentarer

8 thoughts on “Sammen enda…

  1. Ååå, så koselig å lese!
    Gratulerer til hele familien.<3
    Det er så viktig å tenke på at familien er det absolutt viktigste man har. De er der både gjennom både storm og stille.
    Nyt dagen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *