Velkommen hjem

Categories Blogg

Natten har vært så som så , jeg føler egentlig at jeg knapt har sovet. Jeg merker på kroppen at jeg nå er kommet hjem , stressnivået har økt betraktelig. Som dere vet så begynte problemene allerede før vi kom hjem , og nå virker det som om det ikke er noen ende på nye utfordringer. Jeg merker det på gubben også , den ellers så sindige gubben har nå fått lunten sin betraktelig forkortet , noe som er vondt å se på.

Idag har dagen vært rolig , selv om været så lovende ut der en stund. Jeg hadde egentlig tenkt å foreslå for gubben at vi kunne leke turister idag , dra til sentrum og rusle rundt i Bergens mange smågater. Men brått forsvant solen , skyer og regn tok over himmelen. Så da ga jeg meg på det , vi får heller prøve igjen en annen dag.

Men selv om været ikke har vært det helt store så har vi kost oss likevel. Isak trives godt i eget selskap , og det samme gjør vi. Jeg måtte le litt når jeg kom ut på verandaen idag , noe hadde tatt over hagebordet mitt. En liten gutt sto ved siden av strålende fornøyd , endelig hadde alle lastebilene fått en egen parkeringsplass.

Jeg bare håper de finner seg en ny parkering etter hvert , ihvertfall innen solen kommer tilbake. Det er ingen tvil om hvem som er sjefen i dette huset , men det lever vi godt med.

Ja det glemte jeg og fortelle om , vi måtte plutselig ut på handlerunde igår. Vi har egentlig tenkt på det lenge , to nye innkjøp var dessverre en nødvendighet. Tørketrommelen tok kvelden for lenge siden , etter årevis i trofast tjeneste måtte den legge inn årene. Vi har klart oss fint uten det er ikke det , men gudene skal vite at jeg har savnet myke hånduker og sengetøy.

Det andre innkjøpet vi måtte gjøre var ihvertfall en nødvendighet , kjøleskapet har vært dårlig siden vi flyttet inn her. Det fulgte med huset så hvor gammelt det er tør jeg ikke tenke på , men vi har tynt det til det ytterste de siste årene.

Gubben og svigermor hev seg rundt og fikk ordnet det , og gleden var stor når innkjøpene kom på plass. Begge deler kom i grevens tid , ja kanskje spesielt tørketrommelen. For med den klesvasken som møtte oss når vi kom hjem så var den virkelig en nødvendighet , ellers tror jeg vi aldri hadde kommet i mål.Så nå er det slutt på et pipende kjøleskap og harde håndkler , nå er det bare velstand i huset igjen….

5 kommentarer

5 thoughts on “Velkommen hjem

  1. Dere er en flott familie som takler det meste. Veldig fint å følge deg/ dere. Håper det ennå kommer mange fine dager, uten regn, så dere kan være turister ute på byen noen uker til!

  2. Sånn km det altså være med hvitevarer; når nokka først begynne å streike, så skal liksom resten følge på…🤔🙈

    Godt at ring er i orden nå da!

    Ha en nydelig sommerkveld 🥰

  3. Det var ikke en liten lastebilpark Isak kunne varte opp med 🙂 Så bra at dere fikk ordnet nytt kjøleskap og ny tørketrommel. Irriterende når hvitevarene går i stykker, gjerne flere samtidig. Jeg håper dere får anledning til å være turister i egen by snart. Ønsker deg en riktig god natt 💕

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *