Var jeg fin?

Categories Blogg

Herlighet, med den overskriften høres jeg mer ut som en treåring på jakt etter oppmerksomhet enn en godt voksen dame. Men det får dere heller tåle, for jeg føler meg “fabulous” her jeg sitter. Magen er såååå mye bedre, jeg har fått på meg det deilige ullsettet jeg fikk i går, og jeg har fått lakket mine negler i en fantastisk farge. Nå mangler jeg bare litt bobler i glasset så hadde jeg vært klar for en “night on the town”. 

Ja det var kanskje å dra den litt langt, men jeg føler meg ihvertfall som en million dollar. Endelig føler jeg at tåken har lettet, jeg føler meg nesten født på ny. For når man har ligget syk i en hel uke, så er det så deilig å kjenne på kroppen at det omsider begynner å lette.

Jeg gikk og la meg igår med feber, noe som alltid skjer når jeg presser meg for hardt. Men når jeg våknet i morges følte jeg meg mye bedre, tror faktisk at jeg trengte den turen ut i går. Jeg var en smule skeptisk i går kveld når hjemmesykepleien kom, for min mann hadde gått og lagt seg før de kom. For første gang skulle hjemmesykepleien prøve seg alene på leggerutiner.

Det må jeg bare si, det gikk over all forventning, jeg har både ligget og sovet godt i hele natt. Så jeg er så glad for at jeg sparket gubben i seng igår, stolt over at jeg endelig turte å slippe taket. Så nå begynner det endelig å gå seg til, nå begynner jeg å føle at jeg får det jeg ville med denne ordningen.

Etter at vi stilte klokken er Isak begynt og stå så tidlig opp. En time før klokken ringer er en liten gutt klar for en ny dag, pappaen derimot er ikke like klar. 05.00 hører jeg hvordan en liten gutt kommer tassende ned trappen her. Han setter seg i sofaen i stuen, og da er han igang.

“Pappa du må komme”. Han begynner alltid i det små, nesten som om han prater med seg selv, men det er ingen reaksjon og spore fra loftet. Deretter stiger lydnivået hos en liten gutt, “pappa jeg er sulten” . Jeg ligger inne i senga og stålsetter meg, for jeg vet hva som kommer. “PAPPPA, du må komme NÅÅÅÅ”! 

Ja var ikke resten av familien våken allerede så er de ihvertfall det nå. Endelig høres tunge skritt i trappa, barnetv kommer på, pappaen er våken. Etter et kort besøk på badet er det nå tid for frokost, og det er ikke hvilken som helst frokost som blir servert her i huset.

Man skulle nesten tro vi bodde på hotell, for en liten gutt vet nemlig å velge fra øverste hylle. “Vil du ha grøt Isak” spør pappaen på vei ut på kjøkkenet. “Nei, jeg vil ha stekt egg og pølser pappa”. Snakk om frokost da, men når prinsen befaler så er det ingen vei utenom. Så den som står på kjøkkenet 05.30 og steker mat er min mann , men han kan kun skylde på seg selv over at han står der. Det er nemlig han alene som har gitt en liten gutt sansen for varm frokost, men siden frokosten er dagens viktigste måltid så er det vel ikke så gale likevel. Selv om den kunne vært hakke sunnere 😅

Så han starter ihvertfall dagen med godt brennstoff, ikke så rart at han ikke er sulten under frokosten i barnehagen. Men jeg gleder meg over at han får en rolig start på morgenen, for det betyr så mye for resten av dagen.

Nå er mørket igjen ankommet Breistein, og en liten gutt sitter fornøyd i sofaen og ser på “Kaptein Sabeltann”. Vi er begge godt fornøyd med dagen, nå peker pilen endelig litt oppover igjen, formen er tilbake…

10 kommentarer

10 thoughts on “Var jeg fin?

  1. Syns du er kjempefin i dag, og så godt at formen er bedre. Ynskjer deg alt det beste😘❤️

  2. Wow, du ser smashing ut, virkelig fin😀Burde investert i nytt ulltøy selv, du vet når du trør den ene foten gjennom et stort hull ørten ganger før du treffer så er det på tide 🤪 Ha en fortsatt fin kveld😘

  3. Å, så godt at magen er bedre! Og de nye ullklærne var superfine (for ikke å snakke om dine kule negler!) – velvære med noe nytt og fresht altså.

    Ha en fin kveld!

  4. Du ser fantastisk ut. Deilig å få lakket negler og nye klær. Ha en fin kveld . Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *