Utrolig hva et par øyne kan gjøre…

Categories Blogg

Jeg sover like godt enda, har bare vært våken en gang inatt. Det er noe helt annet å ligge hjemme enn på sykehuset, her holder jeg meg aktiv på dagen slik at jeg er sliten når kvelden kommer. I dag er intet unntak. Jeg begynte nemlig igår og lete på nettet etter julegaver, men i år hadde jeg bestemt meg for noe.

Dette året skal jeg prøve å gi personlige gaver, gaver i form av minner. Jeg vil nemlig prøve å gi gaver som kan bidra til glede selv etter at jeg ikke er her lenger. Etter en stund med leting dukket den perfekte nettsiden opp, men jeg kan jo ikke fortelle hva den heter før etter jul, jeg vil jo nødig røpe hva jeg skal gi.

Men det jeg kan si er at jeg har sittet i timevis og designet noe. Det er ganske utrolig hvor mye jeg får til kun ved å bruke øynene, så idag har jeg bestilt 9 julegaver som jeg har laget litt selv. Det er blitt viktig for meg å gi litt spesielle gaver, for jeg vet ikke hvor mange julaftener jeg får oppleve , derfor vil jeg ihvertfall prøve å gi gaver som betyr noe. Nå håper jeg bare de faller i smak.

Plutselig sto min eldste sønn i døren rundt klokken 12, det var da veldig tidlig å komme hjem fra jobb. Han hadde tatt seg fri resten av dagen, han hadde nemlig et ærend. Det var ikke hvilket som helst ærend, han har nemlig kjøpt seg ny bil. Det nye vidunderet er en Mercedes C klasse plug in hybrid, så langt i fra min første bil som det går an og bli.

Nå er ikke dette hans første bil, men når jeg var like gammel som han hadde jeg ikke råd til sertifikatet engang. Men nå var jo min livssituasjon litt annerledes enn hans, han har fast jobb og tjener egne penger, så jeg er minst like stolt som han er over sitt nye glis.

Idag er første dagen jeg føler på at jeg har fått litt rutiner innarbeidet. Dagen i dag har gått veldig bra, ja bortsett fra at hjemmesykepleien var kraftig forsinket idag, noe som medførte at jeg holdt på å tisse på meg i morges fordi blæra var rimelig full etter natten. Jeg har aldri vært så glad for å komme på toalettet før som idag, og det gikk heldigvis bra.

Her renner det inn med bakevarer, idag var det mine foreldre som kom. De hadde med seg deilig kringle og sjokoladetopper. Så nå har vi nå litt på lur i fryseren, det er godt vi har gode hjelpere rundt oss.

Nå sitter jeg bare og venter på at det skal bli lys i flaggstangen, gubben gjør nå et nytt forsøk. Så får vi se om det blir lys i år, det er nemlig ikke godt å vite. Dagen i dag har vært en god og avslappende start på uken, for selv om jeg har hatt nok å gjøre så har jeg kost meg gløgg i hjel…

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *