Usynlige mennesker bak lukkede dører..

Categories Blogg

Jeg sitter og ser på folkemengden rundt meg. De svirrer rundt meg som maur i en maurtue, alle med forskjellige oppgaver å gjøre. Like på innsiden men forskjellige utenpå, på vei mot samme mål til syvende og sist.

Alle er vi forskjellig, meningene om livet er mange. Men en ting er felles for oss alle, vi prøver alle og finne en mening med det livet vi lever. Jeg gjorde ihvertfall det, stilte de store spørsmålene på jakt etter svar. Men plutselig innså jeg noe, jeg innså at de store spørsmålene betyr ingenting, meningen med livet lå rett fremfor meg.

For meningen med livet trenger ikke bety at du må gjøre de store tingene, det trenger ikke være så komplisert. Selve livet handler ikke om hvilken bakgrunn du har eller hvilken utdannelse du har, livet handler om hvordan du velger å leve ditt eget liv.

Hvorfor bruker vi så mye tid på å studere hvordan andre mennesker lever? Hvorfor er vi så opptatt av å kopiere andre sin stil? Ditt liv er unikt, det finnes bare en av deg, vi må heller vende fokuset mot oss selv. Dama i butikken kan ikke fortelle deg hvordan du skal leve, ikke naboen heller. Du må følge dine egne drømmer, du må selv finne ut hvem du er.

Livet er ingen gåte som må løses, det finnes heller ikke noe fasit på hvordan det er å leve. Det er først når du sier deg tilfreds med det du har at livet kan begynne. Ikke kast bort tiden på å jage etter det uoppnåelige, finn din egen vei å gå. Det finnes nemlig ikke perfekte liv, men du kan gjøre det beste ut av det du har.

Hvorfor vil vi være som alle andre, usynlige og grå, aldri skille oss ut fra mengden. Det bor en stjerne i oss alle, la den skinne og aldri la den slukke. Mangfold gjør oss rikere, vi må lære oss verdien av å skille oss ut. Du trenger nemlig ikke alltid følge strømmen, du må tørre og spre dine egne vinger.

Usynlige bak lukkede dører lever vi, bak doble vinduer ser vi ut på livet. Mitt liv tilbringes mest bak lukkede dører, min vei er blitt bestemt for meg. Jeg ser livet på utsiden av vinduet, jeg føler det når jeg sitter i folkemengden. Min skjebne er forseglet, jeg kan ikke lenger bestemme over eget liv.

Men for dere er det enda ikke for sent, dere har en mulighet så stor. Grip livet med begge hender, ikke vær en stillesittende passasjer. Der ute venter et hav av muligheter, magiske øyeblikk for dere alle. Følg deres drømmer, aldri la frykt stå i veien. Følg din egen vei, la den bli til mens du går. Livet handler om de enkle ting, livet handler om å leve… 

 

 

 

6 kommentarer

6 thoughts on “Usynlige mennesker bak lukkede dører..

  1. Utrolig fine ord! Vakkert. Tusen takk for at du minner oss om å leve. Dessverre som du sier er det mange som bare går rundt som droner. Eller som du sier grå mennesker

    1. Tusen takk Daniel for at du leser mine ord , det betyr mye. Dette innlegget hadde jeg faktisk glemt av , og det er det som er så fantastisk med dere lesere , dere plukker frem igjen det jeg har skrevet. Tusen takk for fine ord 💖

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *