Unntakstilstand i heimen!

Categories Blogg

Endelig skjer det noe positivt, et ønske er i ferd med å gå i oppfyllelse.
Jeg var helt utslitt når jeg gikk til sengs i går, det gikk ikke lang tid før jeg sluknet.
Det første jeg våknet til i dag var hamring og saging, snekkerne var på plass presis klokken 09.00. To snekkere og en elektriker var klar til dyst, nå skulle endelig veggen rives!

Men som alle sikkert vet så har oppussing en tendens til å balle på seg, spesielt når kjerringa får bestemme. For når gubben ville ha ekstra stikkontakter i huset så kjerringa sitt snitt til å komme med et til ønske, jeg ville bytte panel på en av veggene.
Jeg har nemlig alltid drømt om å få ferdigbeiset panel i huset, jeg er nemlig så lei av alt det hvite.
Vi trenger en brytning en plass, og nå får vi nettopp det. En gråbeiset panel ble plukket ut, og nå gleder jeg meg bare til å se det ferdig.

Sånn så det ut igår…
Og plutselig var veggen borte…

En dags arbeid ble plutselig til to, men når vi først gjør noe så er det like greit å gjøre ting skikkelig. Enda godt kjerringa er flink til å spare hver måned, de pengene kommer virkelig til nytte nå.
Så nå er det unntakstilstander i heimen, det er kaos overalt. Men når snekkeren vridde stolen min slik at jeg fikk se skjønte jeg at alt ville være verdt det, for bare se hvor stor stue vi får!

En skolegutt ble spesielt godt fornøyd når han kom hjem i dag, endelig skulle han få sitte med mamma i samme stue igjen.
“Nå blir det akkurat som når jeg var liten mamma, nå kan vi kose oss mens vi ser på film”. Han er nå fin, selv med to stuer og to Tver så har det ikke akkurat vært mangel på filmkvelder her i huset. Men jeg skjønner han godt, når dette er ferdig så kan vi samle familien på en helt annen måte.

Så idag har jeg ikke hatt tid til å tenke på kommunen, og det har gjort meg såååå godt.
Jeg kjenner på meg at jeg er lei, jeg driter egentlig i hva som skjer. For jeg har gjort mitt i denne saken, jeg har til og med sendt over et forslag til kommunen.
Så nå blir det opp til kommunen å sikre at assistentene mine får jobbe videre her, og dersom kommunen ikke gjør det så står de på bar bakke.
I dagene fremover har jeg tenkt å bruke tid på det jeg liker aller best, og det er ikke kommunen for å si det sånn. Nei nå gleder jeg meg til å få alt på plass her, og mest av alt gleder jeg meg til å vise dere resultatet…

 

13 kommentarer

13 thoughts on “Unntakstilstand i heimen!

  1. Oj, såååå flott at det skjer noe som du virkelig kan glede deg over nå.<3 Den stua der blir stor ja, men så koselig at du nå kan samle gjengen din rundt deg og dere kan hygge dere sammen. Gleder meg til å se hvordan det blir til slutt. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *