Tiden var kommet

Categories Blogg

De siste nettene har vært dårlige for min del , armene mine er fryktelig vonde for tiden. Jeg finner liksom ingen god stilling og ligge i , uansett hvor mye de blir bygd opp så hjelper det ikke. I tillegg begynte bipap masken og skape seg i natt , men heldigvis lar det seg lett løse med en vask. Jeg la meg lettere fortvilet igår , noen ganger føler man seg bare til bry. En gubbe var nok lei av å bare være hjemme , og da blir lunta ekstra kort. Heldigvis vendte livet tilbake til normalen idag , endelig kunne en finnmarking dra tilbake til den jobben han elsker.

Godt var det for meg og , for nå slapp jeg heldigvis enda en tornado start på dagen. Så denne fredagen startet rolig for min del , et par brystvorter var også tilbake på plass. Formiddagen har blitt brukt på delegering , arbeidsoppgavene sto i kø. Ja for det er en kjent sak at det ikke blir gjort mye husarbeid når en gubbe er på vakt , på disse tre dagene har en vaskemaskin blitt brukt en gang.

Derfor var det mer enn nok og ta tak i idag , jeg visste knapt nok hvor vi skulle begynne. Fortsatt blir jeg frustrert , fryktelig frustrert over at jeg ikke kan gjøre ting selv. For alt tar så fryktelig laaang tid når andre skal gjøre det , det er nemlig ikke alle som har en ADHD kropp som jeg engang hadde når det kom til husarbeid. Men noe fikk vi i vertfall gjort , og i tillegg fikk jeg mulighet til å sende eldstemann ut på shopping.

Vi må nemlig tenke litt praktisk med henhold til et barnerom , et barnerom må også være et gjesterom. Selv om vi har et hus med seks soverom så er det ikke nok , vi er jo seks personer bare i denne husstanden. Det blir selvfølgelig bedre når vi får en kjeller ferdigstilt , men inntil da må far og sønn sitt soverom vike når gjester kommer. Eldstemann skulle egentlig kaste en nesten ubrukt seng han hadde kjøpt for en stund siden , men heldigvis kom ikke senga lenger enn til garasjen. Der har den stått i månedsvis og tatt opp plass , helt frem til nå.

Mye igjen , men ting kommer litt etter litt på plass

Mor i huset fant nemlig ut at den ville passe perfekt inn på et barnerom , og spesielt med tanke på når vi skulle ha gjester. Det eneste problemet var at senga manglet bein og madrass , men det problemet ordnet mor i dag. Derfor passet det bra at eldstemann hadde fri idag , og med mors handleliste på lomma var neste stopp Ikea. Der hadde de nemlig alt , til og med en ekstra ting som jeg tror jeg må kjøpe flere av. Hvem kunne trodd at sakkosekker skulle bli moderne igjen , men hjelpe meg så praktiske de er. Det ble kun kjøpt en idag , men planen er og kjøpe en til.

Et fem år gammelt klistremerke dukket plutselig opp

Som vanlig når en gubbe kom hjem ble det full rulle , og det viste seg fort at nå var dagen kommet. Idag skulle denne kjerringa opp , det hadde nemlig en gubbe bestemt. Alt jeg klarte å tenke på var at nå var min siste time kommet , enda godt jeg har skrevet ferdig min siste vilje. Det ble et liv uten like , rart at ikke nødetatene sto på døra her etter den hylekonserten jeg holdt opp en bratt trapp. Men jeg kom meg i det minste levende opp , og etter noen minutter for meg selv kunne møbleringen endelig begynne.

En liten gutt var i ekstase , tenk at mamma var oppe på hans rom! Men jeg tror en liten gutt også var engstelig når jeg ble bært opp trappa , det var ikke en lyd å høre fra en liten gutt før jeg jeg var trygt oppe. Bildene taler sitt eget språk , denne ettermiddagen har vært magisk for både mor og sønn. Fortsatt er det mye som gjenstår men vi er nå igang , det var en rar følelse å være oppe i topp etasjen igjen. Men det ser ut som det blir mange turer opp en bratt trapp , gubben har bestemt at mor selvfølgelig må være med. Storesøster var også med , uten henne hadde ikke dette barnerommet blitt ferdig så fort. Hun er bare fantastisk den jenta.

Jeg hadde såvidt fått hvilepulsen tilbake da gubben løftet meg opp , nå skulle kjerringa ned igjen. Denne gangen kom det ikke en lyd fra meg , skrikene mine stoppet i halsen. Assistenten gikk foran og telte trappetrinn , jeg derimot måtte igjen be en stille bønn. Jeg har aldri vært så lettet av synet av en godstol , men det tar nok litt tid før hvilepulsen er tilbake. Nå sitter jeg her godt fornøyd med både innsats og gubbe , dette hadde aldri gått uten han. Resten av kvelden blir tilbrakt fremfor TVen , og det tror jeg vi alle trenger etter denne økta…

11 kommentarer

11 thoughts on “Tiden var kommet

  1. Tror det var fint for mamma’n å komme opp for å se, selv om du føler at det blir med livet som innsats🤣Det er viktig at mamma’er er med når det skjer noe! Det blir fint da, og jeg tror dere koser dere når sjansen er der🤩💖🤩💖🤩

  2. Skjønner hva du mener med ADHD rundt husarbeid, har det sjæl! Nesten så jeg kjenner frustrasjonen når du beskriver situasjonen der! Skulle ønske jeg kunne vært der og gjort husarbeid for/sammen med deg:) Da hadde det gått unna!
    Så stas for en liten gutt at mamma tok turen opp på rommet. Mange klemmer❤️

    1. Ja skulle gjerne ha hatt deg her Ingrid , hvis du er lik meg på det området så hadde arbeidet blitt unnagjort i en fei 😊Idag har jeg fått så mye kos fra en liten gutt at du nesten ikke vil tro det , dette ble en magisk stund for oss begge 💕

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *