Sterk storm i kastene

Categories Blogg

Jeg blir nok aldri vant med det , vant med å ha en gubbe hjemme. Det er egentlig best når han har en jobb og dra til , det blir rett og slett for mye av det gode. Idag var jeg helt utslitt når jeg våknet , utslitt fra alle gårsdagens morsomheter. Ja for en gubbe har det veldig morsomt når han er hjemme , morsomt på min bekostning. Aldri hadde jeg trodd at armene mine noengang skulle bli brukt som kleshengere , eller beina mine som kløpinne. Men med en finnmarking i hus er alt mulig , og nå får jeg gjennomgå fra morgen til kveld.

Han har tydeligvis glemt at denne kjerringa har ordet hevn som mellomnavn , hver gang en gubbe nærmer seg så er hevnen alt jeg klarer å tenke på. Så dersom dere har lyst til å hjelpe en forsvarsløs kvinne så kom gjerne med tips , jeg skal med glede få med meg min partner in crime og teste ut på en uvitende finnmarking.

Rettigheter: tegninger.no

Jeg tror jaggu været også er påvirket av at en gubbe er hjemme , for idag har det virkelig vært storm i kastene. De få bladene som har klort seg fast på trærne forsvant i dag , vinden grep tak i det meste. Vi har ikke orket og bevege oss ut idag , egentlig like greit etter at noen nye retningslinjer kom igår. Om ikke korona retningslinjene var forvirrende før så er de i vertfall det nå , det er nesten umulig å følge med på dette lenger.

Det eneste jeg klarer å tenke på er at jeg aldri får denne tiden igjen , for meg og mange andre frarøver koronaen oss dyrebare øyeblikk. Jeg er lei av å sitte innestengt fordi andre mennesker gir blanke , jeg er lei av at mitt liv må settes på vent fordi andre mennesker vil leve som vanlig. De fleste av oss er flinke , men det nytter lite når ikke alle er villig til å dra i samme retning.

Rettigheter: tegninger.no

Tror ikke jeg skal gå inn på det emnet mer enn nødvendig , jeg må tenke på blodtrykket også.  Men noe annet fikk pumpa til å gå idag , en selvfølge er ikke en selvfølge lenger. Gubben skulle nemlig dra for å bytte noe han hadde kjøpt idag , men der ble han møtt med blankt nei! Jeg tror ikke jeg er den eneste som tar god service som en selvfølge , og spesielt når det kommer til en bytterett. En bytterett er nemlig ikke en bytterett , det er opp til butikkens godvilje om du får bytte eller ei. Vi har nå i vertfall luket ut en butikk , jeg tror vi holder oss unna Jula fremover.

Jeg gleder meg bare til i morgen , for nå har jeg i to dager sittet her uten å ha fått gjort noe som helst. Men idag fikk gubben grei beskjed , nå gidder jeg ikke sitte og se på lenger. Soverommet mitt er fylt opp av søppelsekker , et tonn med leker må sorteres. Men det er ikke bare på mitt soverom det flyter , det ser minst like ille ut på et nymalt barnerom. Så det er ingen tvil om hva torsdagen skal brukes til , i morgen blir det sortering hele formiddagen.

En liten gutt spratt plutselig opp her i ettermiddag , noen kom luskende inn ytterdøren her. To besteforeldre kom uventet på besøk , og da er alltid en liten gutt klar. Det er nemlig blitt en fast tradisjon at et Kaptein Sabeltann spill blir funnet frem , og som alltid ble det mye latter rundt et spisebord. Nå er gubben igang med det aller siste strøket på gulvlistene , endelig ser det ut som at den verste jobben er gjort. Så nå gjenstår det å se hvor langt vi kommer i morgen , det hadde vært greit om vi kunne begynne med noe av møbleringen i morgen allerede…

8 kommentarer

8 thoughts on “Sterk storm i kastene

  1. Hyggelig med besøk 👍😊❤️ Lykke til med sortering og møblering 🥰😊👍💙 Ser ut som lillegutt får et flott rom 💙💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *