St.hans

Categories Blogg

Er det en kveld jeg aldri feirer lenger så er det St.hans, etter jeg ble syk har det bare blitt sånn. Kanskje fordi savnet er for stort, eller bare fordi jeg ikke føler for det lenger. Derfor tenkte jeg heller ikke over det når jeg våknet idag ,  men så er nå ikke hodet mitt helt på plass for tiden heller. Gubben har aldri vært noen St.hans mann, så for hans del kunne egentlig kvelden gå stille forbi.

Jeg savner den tiden, og lukten av bål på sommernatten sitter enda ferskt i minnet. Men for meg er den tiden over, de lange lykkelige sommernettene er for meg et tilbakelagt kapittel. Men vi har likevel prøvd å gjøre noe på den dagen, en stille markering bare for oss.

Så derfor la vi en plan , litt grilling på uteplassen blir vår lille markering. Bare Isak får pølse så er han fornøyd, og med pastasalat som tilbehør til øvrig grillmat så ble det en hyggelig stund.

Formiddagen har forløpt i ro og mak, jeg har følt meg litt skadeskutt idag så jeg har ikke orket stort. Jeg merker på kroppen hvor lite stress som skal til for å vippe meg av pinnen, jeg tåler det ikke lenger. Jeg var trøtt når jeg la meg igår, og jeg våknet like trøtt idag. Men jeg har ikke anledning til å hvile, for nå må ferieplanene endres.

Rommene på hotellet må endres, og nye flybilletter må bestilles. Det er typisk min uflaks at alt endrer seg i siste liten, det skal liksom ikke være mulig å nyte ting lenger, alt ender opp med å bli en kamp mot klokken. Men ferie blir det, og jeg håper at den vil gå knirkefritt når den først starter.

Midt under grillingen i ettermiddag kom hjemmesykepleien, og egentlig skulle favoritt sykepleieren komme idag. Men det var tydeligvis kommet noe i veien, og da ble en liten gutt litt skuffet.Han hadde nemlig ordnet en overraskelse til henne, en sommergave ble flitttig pakket inn. Men den måtte vi bare vente med, så får vi håpe det kommer enda en anledning før vi drar. Det er ihvertfall fint å se at han får like mye glede av å gi som å få, det er en god egenskap som jeg håper han vil bevare gjennom livet.

Denne kvelden tror jeg blir tilbrakt ute, jeg trenger litt avkobling fra alt. Så det blir ingen data på meg etter at dette innlegget er publisert, jeg trenger å gjøre noe annet. Så dere får unnskylde meg for at jeg idag ikke svarer på deres fine ord, men denne dama trenger avkobling…

1 kommentar

1 thought on “St.hans

  1. Kjære dæ! No må du bruke tid på dæ sjøl ! Har mange ganger tenkt på at du kommenterer hver enkelt sin kommentar!

    Du behøver virkelig ikke å unnskylde for noe som helst🌸 brukt tida de det den trengs🥰

    No krysses det her for st alt, og da mener æ ALT, ordner seg sånn at ferien blir perfekt for dokker!

    Det er det aller viktigste🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *