Som en kråke på fylla…

Categories Blogg

Ja jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare stemmen min idag, men overskriften sier litt. Jeg har ikke vært forkjøla på to år, men nå var det altså min tur. Nå håper jeg bare at siden all sykdom har kommet tilsynelatende opp på hverandre, at det blir lenge til neste gang. Så nå hiver jeg innpå solbærtoddy og halstabletter til den store gullmedaljen her, alt for å bli litt bedre i en sår hals. Føler meg litt som den stakkars karen under her, uten overdrivelse så klart 😅

Rettigheter:tegninger.no

 

Så det har vært en rolig start på uken for min del, selv om utgangspunktet tilsa noe helt annet. For egentlig hadde jeg to møter i dag og en ny assistent på opplæring. Men når det ene møte plutselig ble avlyst, så fikk jeg et litt slakkere program på en mandags formiddag.

Det er ikke bare Isak som vet hva han vil ha til frokost, jeg var klar på hva jeg skulle starte dagen med. For idag blir det ribbe til frokost, middag og kvelds, det ble nemlig en del rester igjen fra igår.

På an igjen, for idag måtte den nye dusjstolen undersøkes. Jeg fikk nemlig en dusjstol levert på torsdag, jeg måtte bytte ut Volvo modellen min til fordel for en Porsche utgave. Ihvertfall ser det slik ut, for denne stolen kommer med mange finesser.

Så idag ble det planlagt at assistentene skulle lære seg hvordan stolen skulle brukes, og på dette området er jeg kanskje litt sær. For jeg trenger ikke opplæring, jeg ser ikke behovet for å delta. Jeg har nemlig fått opplæring tidligere, jeg har prøvd den før. Det kom en kar fra firmaet som har disse stolene hjem til meg før vi søkte for å demonstrere stolen, så jeg er godt oppdatert på alle bruksområder.

Hvorfor må jeg på død og liv delta på opplæring av assistenter? Kan ikke de som skal gi opplæring bare gjøre det uavhengig av meg? Jeg så liksom ikke noe poeng i å sette meg opp i dusjstolen bare for at assistentene skulle prøve å kjøre meg over toalettet. Ja jeg vet jeg kan være vanskelig, men når jeg føler noe er bortkastet tid så blir jeg sånn. Så jeg nektet å flytte meg, aller helst ville jeg hatt de i et annet rom, lengst mulig bort i fra meg 🤣Men jeg var nå litt høflig og slo av favorittserien, og latet som jeg var interessert. Jeg vet ikke hvor overbevisende jeg var, men jeg prøvde i det minste.

På fredag kom ikke gubben hjem før klokken var 19, det var skjedd noe uforutsett på jobb. Så 18.30 ringte han hesblesende hjem og sa at han ikke skulle jobbe en eneste time overtid denne uken. Slå den du! Det har jeg aldri hørt gubben si før, og tro meg, jeg har ikke tenkt å la denne muligheten gå fra meg. Det som er sagt er sagt, så den som kom hjem med en liten gutt klokken 16, ja det var han.

Den lille timen på ettermiddagen betyr så uendelig mye, det er stor forskjell på 16 og 17 nå som mørketiden har tatt over. En ekstra time med mine kjære, en ekstra time til litt lek og moro. Det blir lange nok dager for en liten gutt i barnehagen, da er det godt å kunne få begge hjem til normal tid innimellom.

Så alt i alt, en god mandag. Nå gleder jeg meg bare til i morgen, for da skal en liten gutt få se seg selv i Se og hør, det blir stas det…

2 kommentarer

2 thoughts on “Som en kråke på fylla…

  1. Hei. Alltid koselig å lese blogg innleggene dine❤️ For en skjønn liten gutt du har❤️❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *