Små glimt med ren lykke…

Categories Blogg

Det er FREEEEDAG!!! Verdens deiligste dag er her igjen , og jeg har virkelig tenkt å nyte denne helgen. Men før jeg kan legge beina høyt så må jeg sette gubben i arbeid , for nå må det være nok. Det var faktisk det første jeg tenkte på i dag når jeg våknet , ikke så rart kanskje siden jeg får det midt i fleisen hver gang skyvedøren går opp.

Hva jeg snakker om? Jo julebelysningen så klart. Nå har utelysene hengt siden slutten på november , og nå er det på høy tid at de kommer ned. Jeg syns jeg skrev for en stund siden at julen ikke varer helt til påske , men nå har jeg virkelig begynt å tvile.

I dag ble jeg vekket grytidlig av en liten gutt , noe som aldri skjer på en vanlig barnehagedag. Men så var ikke dette en vanlig barnehagedag heller , for i dag var det planleggingsdag og det betyr fri. Ja i det minste fri fra barnehagen , og da står alltid en liten gutt tidlig opp. Men så hjalp det også på at han skulle få være med pappaen på jobb , det er alltid like stas.

Hver fredag kjenner jeg på den samme følelsen , en kribling som sprer seg fra lilletåa opp til hodet. Det er som om hele kroppen roper “jeg vil ut”, ut og oppleve ting. Alt blir så mye vanskeligere på denne tiden , kulden hemmer meg litt. Rullestolen er egentlig ikke noen hindring , den klarer seg forbausende godt på snø og glatte veier. Det er kroppen min som ikke takler det , for blir jeg kald så stivner både ledd og muskler.

Men i morgen må jeg bare ut , for dette lyset på denne tiden er helt fantastisk. Planen er at Simba skal få sin første luftetur også , for til nå har livet kun eksistert innenfor fire vegger. Det blir spennende og se hvordan han reagerer , jeg regner med det blir en kort luftetur for en liten tass.

Denne fredagen føler jeg meg som en tenåring igjen , ja og det verste er at jeg ser ut som jeg har havnet tilbake til puberteten. Min datter bråstoppet når hun så meg i dag , selv gubben lurte på hva som hadde skjedd. Bildet under sier vel sitt , en kvise på størrelse med Himalaya har dukket opp på haka mi. Min datter utbrøt “ÆSJ”, og min mann lurte på hva jeg hadde gjort siden jeg hadde fått den “hora” i løpet av natten. Ikke rart Simba ikke var så lysten på å være hos meg i dag.

Noen ganger kommer de som små perler på en snor , pur lykke som får hjertet til å smelte. Livet ble kanskje ikke slik jeg så for meg . og at det er en kamp det skal jeg ikke legge skjul på. Men når livets små øyeblikk åpenbarer seg fremfor meg så føler jeg det så sterkt , jeg er takknemlig for at jeg fortsatt lever. Under ligger to filmsnutter som viser hva lykke betyr for meg , den største lykken i livet får du helt gratis.

Nå skal resten av kvelden nytes til det fulle , og i morgen skal jeg prøve og ta dere med ut en tur. Men inntil da så må dere ha en strålende kveld , ta vare på hverandre og nyt livets små gleder….

2 kommentarer

2 thoughts on “Små glimt med ren lykke…

  1. Så koselige videoer 🐶😊 Ser ut som de storkoser seg💚❤️ Ønsker deg og dine en super fredagskveld og en flott helg 👍❤️❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *