“Skjerp deg pappa”

Categories Blogg

Idag var det planlagt familie besøk, det var tid for bursdagsfeiring nr to. Jubilanten (det er vel et lite jubileum når man blir tyve vel) hadde middagsønsket klart, og jeg ble litt svett ved tanken. Vi har nemlig ikke assistenter i helgen, siste helgen med nåværende firma og de avslutter samarbeidet bra må jeg si. Men heldigvis var det en som tok grep, selvfølgelig skulle gutten få middagsønsket sitt.

Nå tenker du sikkert at gubben hadde tatt grep, men han lå i kjent positur på sofaen. Nei her var det storebror som tok grep, han freste ut for å kjøpe frosne vårruller på thaibutikken, og ringte inn en bestilling på stekt ris. Ja for det var det gutten ønsket seg, og storebror ordnet opp.

Han har stått på kjøkkenet og stekt 60 vårruller, kuttet salat, og kjørt ut for å hente tilbehør. Hva skulle jeg ha gjort uten de barna, jeg hadde vært fortapt. Jeg er så glad for at han har hivd seg rundt her i dag, dette hadde aldri gått uten han.

Nok mat ihvertfall
Kokken selv

Mamma sin diamant er blitt stor

Jeg har en strikkepike av en svigerinne

 

Jeg tror Isak ble lei av pappaen sin idag, lei av at han lå på sofaen når vi ventet besøk. For når jeg begynte å mase på gubben at her måtte det ryddes, så grep en liten gutt inn når han så at mammaen ikke fikk respons.

“Sjerp deg pappa” kom det fra en bestemt liten gutt, nå måtte pappaen komme seg på beina. Det er godt jeg har hjelpere rundt meg, jeg trenger all den hjelp jeg kan få når det gjelder en halvgammel sta gubbe. Men en liten gutt og en treg gubbe fikk ryddet etter hvert, så jeg fikk et ryddig hus like før gjestene ramlet inn døra her.

Plutselig ble vi flere enn antatt, for plutselig sto min lillebror og familien på døra. Men det er bare koselig, og mat hadde vi nok av. Isak var overlykkelig over å få besøk av søskenbarna, nå fikk han og noen å leke med.

Tre småtroll inn i ett telt

Følger nøye med når onkel leser

 

Så her har det vært full rulle idag, lydnivået har vært skyhøyt og mat i overflod. En vellykket bursdag med andre ord. Nå har roen senket seg og kvelden skal nytes i ro og mak. Imorgen kommer datteren hjem igjen også, så da blir vi fulltallig igjen. Det ble lite søvn på meg inatt, så spørs om jeg ikke skal prioritere en tidlig kveld. Håper dagen har vært fin for dere alle, og at dere får en god kveld.

Vi skrives i morgen….

8 kommentarer

8 thoughts on ““Skjerp deg pappa”

  1. Det er fra unger og fulle folk man skal få høre sannheten!😂

    Stekt ris, eller som de kaller det på den nærmeste Thai-sjappen her: Flied lies, er noe av det beste jeg vet.

    Ønsker deg og gjengen en god natt 💛🌻

  2. Min mann og jeg har vært gift i omtrent syv år nå. Vi var lykkelig gift med to barn, for den siste måneden begynte jeg nå å merke litt merkelig oppførsel fra ham og noen uker senere fant jeg ut at mannen min ser noen. Han begynte å komme sent hjem fra jobb, han bryr meg nesten ikke om meg eller barna lenger. Noen ganger drar han ut og kommer ikke en gang hjem igjen i ca 2-3 dager. Jeg gjorde alt jeg kunne for å rette opp dette problemet, men alt var forgjeves, jeg ble veldig bekymret og trengte hjelp Da jeg surfe på Internett en dag kom jeg over en webside som antydet at Dr. Igbinovia kan hjelpe med å løse ekteskapelige problemer, gjenopprette ødelagte forhold og så videre, så jeg følte at jeg skulle prøve ham, så jeg tok kontakt med ham, og han gjorde en trylleformel for meg bare to dager min mann kom til meg og ba om unnskyldning for de gale han gjorde og lover å aldri gjøre det igjen siden da alt har gjort kom tilbake til det normale. Jeg og familien bor lykkelig sammen igjen .. Takk til Dr. Igbinovia. Hvis du trenger en stavebeslag som kan kaste en spell som virkelig fungerer, foreslår jeg at du kontakter ham. Han vil ikke skuffe deg. Dette er e-posten hans: [email protected] eller WhatsApp / viber +2348144480786 ta ting for gitt og det vil bli tatt fra deg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *