Skjelver som et aspeløv 😱

Categories Blogg

Jeg er såååå nervøs, hele kroppen er i helspenn, det føles ut som om jeg skal opp til eksamen, min største test hittil. Så derfor må jeg holde meg okkupert med noe , og da hjelper det å skrive om det. Jeg blir roligere med en gang.

Prøver så langt det lar seg gjøre å ikke tenke så mye på det, men det er ikke så enkelt når alle minner meg på hva som skal skje. I natt drømte jeg om det, hele God morgen Norge var forvandlet til et sirkustelt, og jeg skulle på først. Ikke sammen med min mann, nei vi måtte på hver for oss.

Men det gikk nå bra med meg i drømmen, ja bortsett fra at jeg gikk meg vill etter sending og endte opp i min avdødes mormors hus, rart hvordan hjernen virker. Men jeg håper jeg er sanndrømt, og krysser fingre ooog tær for at dette kommer til å gå som det suser. 

Så i dag må det pakkes, heldigvis ikke så mye siden det er bare oss voksne som skal på tur. Dessuten er det bare en natt, så da trenger man ikke rive med seg heeele garderoben. Likevel er det litt som må planlegges. Isak skal være hos mine foreldre, så han må det også pakkes til, og så har vi de matvrakene som skal være hjemme, har faktisk tre av dem, livredde for at mor ikke sørger for middag, så det må handles også!

Det er ikke bare å reise, alt skal planlegges, nå mer enn før kanskje. Men vi har fått en slags rutine på ting når vi drar på tur, jeg pakker for alle, og gubben bærer ut 🤣Nei tuller bare, selv om det er delvis sånn det foregår. Min mann er flink han, har kontroll på det meste, og det han ikke husker , det husker jeg, et godt team med andre ord.

Det blåser litt ute men været er nydelig. Jeg sitter bare i T-shorte så med andre ord, det er varmt ute. Angående denne flystreiken, den fører faktisk noe godt med seg, tenk bare på miljøet, det må jo være halvert med utslipp nå når flyene står på bakken. Dessuten er flytrafikken over huset vårt også kraftig redusert, noe som også er bra. Det gjelder å finne noe positivt med alt som skjer.

Det hjalp virkelig å skrive, nå er jeg nesten helt rolig. Jeg avslutter med å skrive Kl slettet for når vi skal på sending. Men jeg skriver det bare en gang, for jeg vil ikke tenke så mye på det. 08.10 torsdag morgen finner dere meg svett og skjelven på Tv skjermen. Dere må ha en strålende dag 😊

2 kommentarer

2 thoughts on “Skjelver som et aspeløv 😱

  1. Fantastisk å se dere og høre de kloke tanker og ord som du har! Dette var et stort øyeblikk. Fikk først se bare slutten på første sending.
    Etterpå siktet jeg inn reprisen kl 10. Jeg er helt overgitt av beundring for dere. Og de fine bildene av ongene.
    Så fantastiske dikt du skriver også! Ønsker dere alt godt- ! Alt i dette livet er midlertidig -sa en klok dame til meg engang. Og det ser vi klart. Etter dette livet kommer det egentlige livet- uten tårer, sorg og sykdom- og alderdom. Og dette nye vakre gode livet- kan ingen ta fra oss. I verdens mest leste bok står det at vi må trøste hverandre med disse ord. Dette livet i dag- er ikke det eneste- og det siste. Vi møtes der ingen tårer og sykdom finnes- en vakker dag!❤️❤️❤️ Han som kjempet og seiret over døden- hans navn er Jesus. Og han elsker oss – mer enn foreldre elsker sine barn. Derfor skal vi leve- selv om vår dødelige kropp må dø! Kroppen er bare et skall! Tenk på sommerfuglen- etter å ha bodd i et trangt skall- får den løfte sine ny vakre vinger- og fly ut i sommerengen. ❤️❤️❤️ Takk for praten- ønsker dere ALT godt!:)) Inger og Lisa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *